Huobi “Küresel Blokzinciri Sektörünün Görünümü ve Geleceği” raporunu yayımladı
Huobi “Küresel Blokzinciri Sektörünün Görünümü ve Geleceği” raporunu yayımladı

Huobi, süper hızlı IEO platformunu başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapurlu kripto para birimi borsası Huobi Global, İlk Değişim Teklifleri (IEO) için gelişmiş bir platform olan Prime Lite’ın lansmanını duyurdu. Borsa için önemli olan haber takipçilerine şu şekilde bildirildi:

Daha da heyecanlanmaya hazır ol! BÜYÜK HABERLER! Huobi Global yakında Huobi Prime’ın yükseltilmiş bir versiyonunu yayınlayacak. Biz buna Prime Lite diyoruz! ThunderCore ilk projemiz olacak.

Huobi Prime Lite

Prime Lite’ın listeleme gereksinimleri Huobi Prime’dan çok farklı olmayacak. Bununla birlikte, yeni platform Huobi Prime’dan daha kısa bir liste döngüsü, esnek programlama ve ticari dağıtımlar da dahil olmak üzere bir dizi kritik zamanda farklılık gösteren bir niş proje olarak tasarlandı. Ek olarak, platform gelişmeyi kolaylaştırmak için yerel HT tokenlerini yakacak.

Lansman, 9 Mayıs’ta gerçekleşecek ve ilk IEO projesi ise yüksek bant genişliğine sahip bir Blockchain geliştiren ThunderCore projesi tarafından uygulanacak. Konu ile ilgili borsadan şu açıklama yapıldı:

İlk Prime Lite projesi ThunderCore (TT) olacak ve Prime Lite için ayrılan toplam işlem dağılımı yaklaşık 500.000 USDT olacak. Belirli proje bilgileri ve ticaret kuralları sonraki duyurularda ayrıca açıklanacak.

Ayrı bir gelişmede, Japon mali regülatörü(FSA), şirketlerin müşteri koruma ve kara para aklama (AML) sistemini araştırmak için Huobi ve Fisco’yu ziyaret etti.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin