Huobi, dört yeni stablecoin listeliyor
Huobi, dört yeni stablecoin listeliyor

Huobi, sosyal medya platformunu piyasaya sürdü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huobi, kripto meraklılarını bir araya getirmeyi hedefleyen sosyal medya platformunun beta versiyonunu başlatırken aynı zamanda kullanıcılara bir token teşviki sunuyor. Huobi, sosyal medya platformunun pek çok cihazla kullanılabileceğini duyurdu.

Singapur merkezli döviz borsası Huobi sadece birkaç gün önce yeni sosyal medya platformunda, Huobi Chat’in beta sürümünü başlattı. Resmi web sitesine göre yeni platform, konsensüs mekanizmasını kullanarak Blockchain ağı üzerine kuruldu ve Android, iOS, Windows ve Mac gibi çeşitli sürümlerde kullanılabilir.

Kripto meraklılarının birbirleriyle bağlantı kurmaları için yasal ve özerk bir sosyal ağ olmayı hedefleyen yeni platform, anında mesajlaşma, topluluklar, paylaşım, takas, ödeme, piyasa bilgileri, haberler, oyun ve eğlence hizmetleri gibi çeşitli özelliklere sahip olacak. Ancak beta sürüm, şu an için yalnızca 1.270 davetli kullanıcı için kullanılabilir.

Huobi, sosyal medya platformu için “Huobi Chat Token” çıkarıyor

Yeni sosyal ağ platformunu daha ilginç kılan şey, şirket tüm kullanıcılarına Huobi Chat Token (HCT) teşviki sağlayan “sosyalleşme ve madencilik” iş modeli getiriyor. Bu sayede HCT’nin insanları Huobi Chat platformunu kullanmaya ve tanıtmaya teşvik etmesi bekleniyor.

Twitter’ın dolandırıcılarla ve Telegram’ın iddia edilen güvenlik sorunlarıyla dolması sebebiyle, Huobi Chat, kripto meraklıları için çok ciddi bir alternatif olabilir.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin