Huobi Pro Borsası yeni ücretsiz ticaret çiftleri sunuyor
Huobi Pro Borsası yeni ücretsiz ticaret çiftleri sunuyor

Huobi Pro Borsası yeni ücretsiz ticaret çiftleri sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın her yerinden birçok varlıkları destekleyen lider bir kripto para birimi ticaret platformu olan Huobi Pro Borsası platformunda, EOS, Litecoin, Ripple, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, IOST ve Dash kripto paraları 6 Haziran 2018-6 Temmuz 2018 tarihleri arasında Huobi Token ile HT Trading bölgesinde ücretsiz işlem görebilir.

Huobi Pro Borsası yeni ücretsiz ticaret çiftleri sunuyor

Huobi Token (HT) ticaret bölgesi 17:00 UTC’den itibaren canlı olacak ve kullanıcılar belirtilen zamana kadar belirtilen para birimlerinde ücretsiz olarak işlem yapabilecek. Ticaret çiftinin ilki, saat 17:00’den itibaren geçerli olacak olan EOS/HT çifti ve bunu BCH/HT ve XRP/HT çiftleri saat 17:30’da takip edecek. Huobi Token ticaret bölgesi ayrıca kullanıcıların HT ile Litecoin ve IOST işlemlerini yapmasına izin veriyor. Bu çiftler ise 18:00’den itibaren canlı olacak. Bunları takiben, Ethereum Classic/HT ve Dash/HT çiftleri 18:30’da canlı olarak yayınlanacak.

Huobi Pro, çoklu varlıkları, Blockchain araştırmalarını ve danışmanlığını destekleyen çok dilli bir ticaret platformu. 2013 yılında, Singapur’daki merkezi ile başlatılan Çin’in en büyük üçüncü kripto para borsası platformu olan Huobi’nin platformlarından biri. Huobi Token, Huobi’nin kendisi tarafından çıkarılan bir token. CoinMarketCap verilerine göre yazım sırasında Huobi Token, 257 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 5,35 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bununla birlikte, Huobi Token bugün %2,79 oranında düşüş yaşadı. Ancak Huobi Token, geçen hafta %69’un üzerinde büyük bir sıçrama yaptı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin