Dev kripto borsası, metaverse gelişimini desteklemek için 100 milyon dolarlık bir kampanya başlattı

Dev kripto borsası, metaverse gelişimini desteklemek için 100 milyon dolarlık bir kampanya başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen kripto para borsası Huobi Global, metaverse’e daha fazla katılımcı çekmeyi amaçlayan bir kampanya başlattı.

Prime Fest: Tiger Year, Ay Yeni Yılı kampanyası 14 Şubat 2022’ye kadar sürecek. Kripto borsası, program için özel kör kutu çekilişleri ve yeni metaverse token listelerine erişim de dahil olmak üzere yüksek verimli varlık yönetimi ürünü, PrimeEarn ile 100 milyon dolar değerinde ödül tahsis etti.

Program aracılığıyla Huobi, kullanıcıları metaverse potansiyelini keşfetmeye teşvik etmeyi umuyor. Katılımcıların, benzersiz kaplan temalı NFT’leri kazanmaya hak kazanabilmeleri için kişiselleştirilmiş merkezi olmayan tanımlayıcılar (DID’ler) oluşturmaları gerekecek.

Borsaların Metaverse ilgisi artarak devam ediyor

Bazı bağlamlarda, DID’ler genellikle metaverse’e girmek isteyen herkes için giriş noktası olarak görülür. Huobi’nin DID’leri, kullanıcılara Web2 ve Web3 arasında bir erişim noktası sağlayacak. Kripto borsasının 2021’in sonlarında kendi DID’lerini piyasaya sürdü ve birkaç kullanıcıya özel NFT’ler ve özel avantajlara erişim sağladı. Huobi Kurucu Ortağı Du Jun şunları söyledi:

Metaverse’e olan vurgumuz, daha eğlenceli ve benzersiz bir kripto deneyimi sağlama niyetimizi yansıtıyor. Biz sadece başka bir spot ticaret borsası değiliz. Çeşitli ürün ve hizmetlerimizle gurur duyuyoruz ve yürüttüğümüz promosyonlar, ticaret deneyimini oyunlaştırmak ve daha eğlenceli hale getirmek için tasarlandı.

Diğer borsalar gibi, Huobi de NFT’ler ve hızla yükselen metaverse nişi ile ilgileniyor. Eylül ayında şirket, yaklaşmakta olan GameFi projelerine yatırım yapmak için 10 milyon dolarlık bir fon başlattı. Fon şimdiye kadar Vietnam merkezli topluluk odaklı MOBA Esports Game (Multiplayer Online Battle Arena) Zuki Moba’ya ve ayrıca oyna-kazan GameFi projesi olan Project SEED’e yatırım yaptı.

btcpeers


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin