kuresel blockchain
Huobi küresel Blockchain kaynak ittifakı başlatıyor!

Huobi küresel Blockchain kaynak ittifakı başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huobi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, “Huobi Global Elites” programının üçüncü aşamasını başlatacağını duyurdu. Ayrıca şirket Küresel Blockchain Kaynak İttifakı adını verdiği yeni bir projenin de startını verdi.

Küresel Elit Girişimi

Huobi, Blockchain kaynakları veya kripto para ile ilgilenen bir müşteri tabanına erişmek suretiyle işletmeler ve kuruluşlarla ortaklık kurarak küresel pazara ulaşmayı hedefliyor.

“Huobi Global Elites” programı, artan ücret kârları, (Huobi’nin ortakları ücretlerin yüzde 40’ını alabiliyorlar) diğer ortaklarla paylaşarak elde edilemeyen kaynaklara erişim ve işletmeler ile ilişkili diğer kriptolarla ortaklıklar için yeni fırsatlar oluşturmak gibi şirketle ortaklık kurmaya yönelik teşvikler sunacak.

“Global Elites” üyelerinin, Huobi’nin blogunda belirtildiği üzere şu anda beş kıtada ve Çin, Tayvan, Rusya, Güney Kore, ABD, İngiltere ve Brezilya da dahil olmak üzere 20’den fazla ülkede ortaklığı görünüyor.

Global Elites programın faydaları

Huobi, ortaklarının üç ana alanda faydalanabileceğini iddia ediyor. Bunlar; ekonomik faydalar, kaynak paylaşımı ve promosyonlar.

Ekonomik faydalar bir şirketin satışlarından kaynaklanan faydalar anlamına geliyor. Örneğin, bir işletme Huobi ile ortaklık kurmayı kabul edip, şirketin ana ülkesinde hizmeti kullanarak bir değişim kurmayı kabul eder. Şirketler ayrıca, Huobi Token (HT)  kullanılarak verilen bir başvuru ve doğrulama sürecinin yanı sıra güvenlik teminatı içeren program aracılığıyla da sertifikalı tüccarlar olabilirler.

Küresel Blockchain ittifakı bütün üyelerin birbirleriyle bağlantılı olmasını sağlayacak

Üstelik üyeler Huobi’nin tüccarlar ve işyerleri ağına bağlandıktan sonra kaynak paylaşımı da yapabiliyorlar. Bu da bilgiye daha fazla erişim anlamına gelirken, Belirli forumlarda ilan yayınlamak için kişisel haklarda sunuyor. Ayrıca üyeler, Huobi News, Huobi Labs ve Huobi Global Ekosistem Fonu gibi Huobi kaynaklarına da ilk elden erişim sağlayabilecek.

Şirket ayrıca İngiltere, Hollanda ve Güney Kore’deki program üyelerine yaptığını tanıtım etkinliğin de özetle şunlardan bahsetti:

… Küresel Elitlerin Küresel Kaynak İttifakı’nın endüstri için kurulması, herkesi birleştirmek ve zor zamanların üstesinden gelmek için bir paylaşım havuzu oluşturuyor.

Huobi Global’in son zamanlarda gerçekleştirdiği diğer bir girişim ise BlockGames ile ortaklık kurmak olmuştu. Ortaklık faaliyetleri olarak BlockGames’in video oyunlarının dağıtımı ve geliştirmesi için Blockchain altyapısı sağlamak ve bunun yanında çevrimiçi oyun dünyasının statükosunu değiştirme hedefleri bulunuyor.

cryptoslate

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin