Huobi Global, HUSD adlı stablecoin'i delist ediyor! Peki neden?
Huobi Global, HUSD adlı stablecoin'i delist ediyor! Peki neden?

Huobi Global, HUSD adlı stablecoin’i delist ediyor! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük borsalarından Huobi Global, 28 Ekim tarihinde HUSD adlı stablecoin’i listeden çıkaracağını duyurdu. Borsa, kullanıcıların HUSD varlıklarını Tether’e (USDT) dönüştürecek.

“Blockchain ekosisteminin sağlıklı gelişimini teşvik etmeye yönelik sürekli çabalarımızın bir parçası olarak, Huobi Global, Huobi Global Token Yönetim Kurallarının 11. Maddesine uygun olarak HUSD alım satım hizmetini durduracak ve HUSD’yi listeden çıkaracak.”

Huobi, listeden çıkarmanın 28 Ekim’de saat 8:00 UTC’de başlayacağını söyledi. Borsa, HUSD para yatırma ve çekme işlemlerini durduracak. Bu arada borsa, kullanıcıların HUSD’sini 1:1 oranında USDT’ye çevirecek ve bu dönüşümü 4 Kasım’dan önce tamamlamayı planladığını belirtti.

Ethereum ERC-20 tokeni üzerine inşa edilmiş merkezi bir stablecoin olan HUSD, 11 Ekim’de dolar sabitini kaybetti ve 0,90 dolara kadar düştü. Yaklaşık 187 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olan stablecoin, Huobi olarak bilinen borsa ile aynı adı paylaşmasına rağmen Hong Kong merkezli Stable Universal tarafından kontrol ediliyor.

Huobi Global, HUSD sabitini kaybetmeden önceki günlerde iki önemli duyuru yaptı, ancak bunların stabilcoin’in parite kaybını ve Huobi borsasındaki nihai listeden çıkarmayı ne ölçüde etkilemiş olabileceği belirsizliğini koruyor.

İlk olarak Huobi Global, 8 Ekim’de şirketteki çoğunluk hissesini Hong Kong merkezli About Capital Management’a satacağını söyledi. Huobi Global’in hisse satışının arkasındaki “gerçek” alıcının Tron kurucusu Justin Sun olduğunu bildirildi. Sun, Huobi için “sadece bir danışman” olduğunu söyledi.

İkinci olarak, borsa 10 Ekim’de aynı gün 21 HUSD işlem çiftini listeden çıkaracağını duyurdu ve bu hareketin müşterilere “daha iyi bir ticaret deneyimi” sunma konusundaki sürekli çabalarının bir parçası olduğunu söyledi.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin