Huobi
Huobi 2019'da kendi stabil coinini çıkarmayı planlıyor

Huobi, Dubai’de bir kripto ticaret platformu açıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ticaret hacmi ile dünyanın dördüncü büyük kripto para borsası olan Huobi, Dubai’de Huobi MENA adlı yan kuruluşunu açacağını bildirdi. Yakın tarihli bir blog gönderisine göre yeni kuruluş, Huobi’nin Orta Doğu, Afrika ve Güney Asya’ya genişlemesiyle bölgesel bir merkez olarak hizmet verecek.

Huobi, Dubai’de OTC ticaretini destekleyecek

Huobi MENA’nın kurucularından Mohit Davar, bu yeni bölgelerdeki hizmetlerinin “OTC ticareti, token alım satım işlemleri, Blockchain projeleri, topluluk gelişimi ve eğitim merkezi” olacağını belirtti.

Buna ek olarak, Huobi MENA, yapay zeka tabanlı kripto ticaret çözümleri sunan AI Trader ile daha fazla ortaklığa sahip yeni bölgesel ortaklıklar kurma sürecinde.

Huobi, ticaret üstünlüğünün ısınmasını sağlamak için genişlemeye devam ediyor. Singapur merkezli borsa, mayıs ayında Kanada’ya ardından Japonya, Vietnam ve Kore’ye genişleyeceğini açıkladı. Huobi’nin rakipleri ise benzer adımlarla genişlemelerini sürdürüyor. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, geçtiğimiz günlerde Uganda’da bir kripto ticaret platformunu başlattı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin