Huobi, dört yeni stablecoin listeliyor
Huobi, dört yeni stablecoin listeliyor

Huobi, dört yeni stablecoin listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son günlerde, stablecoin listeleyen borsalar listesine, Singapur merkezli kripto para borsası Houbi de eklendi. Huobi, dört yeni ABD doları destekli stablecoin’in destekleneceğini duyurdu.

Huobi, dört yeni stablecoin listelemesine ne zaman başlayacak?

Huobi, blog yazısında Paxos Standard Token (PAX), True USD (TUSD), USDCoin (USDC) ve Gemini Dollar’ın (GUSD) 19 Ekim 2018 tarihinden itibaren borsadan yararlanabileceğini belirtti.

CoinMarketCap verilerine göre Huobi, Tether ticareti açısından dünyanın en büyük dördüncü borsasıdır.

Houbi Group Başkan Yardımcısı Livio Weng şöyle söyledi:

Tether, piyasadaki en büyük stablecoinlerden biri. Şu anda Tether ile ilgili alım satım, mevduat veya para çekme işlemlerini kısıtlamak için hiçbir planımız bulunmuyor. Kullanıcılara daha fazla seçenek sunarak birkaç yeni stablecoin listeleme sürecindeyiz.

Huobi, stablecoin pazarının nispeten küçük kapitalizasyonu ve büyük ölçekli ticaret için uygun olmaması gerçeği ile yatırımcıların teşvik edilmesine yardımcı olduğunu da ekledi.

Haber, USDT’nin 18 ayın en düşük seviyesine ulaşmasının ardından geldi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin