Huobi Borsası Pantronics Holdings'in çoğunluk hissesini satın alıyor
Huobi Borsası Pantronics Holdings'in çoğunluk hissesini satın alıyor

Huobi Borsası Pantronics Holdings’in çoğunluk hissesini satın alıyor ve HT yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huobi Borsası bir elektronik imalat hizmeti sağlayıcısı olan Pantronics Holdings’in çoğunluk hissesini aldığını açıkladı. Huobi Yönetim Kurulu Başkanı Li Lin’in, Pantronics’in %77,73’ünü devraldığını duyurdu. Ayrıca Pantronics, Huobi Grubu’nun başkanına 221 milyondan fazla orijinal hisseyi devrettiğini bildirdi.

Huobi Borsası Hong Kong’dan onay bekliyor

Pantronics hisseleri, yaklaşık 77 milyon dolar karşılığında devredildi, buda hisse başı 0,35 dolar (2,72 HK) birim fiyatına denk geliyor. Huobi, 1990 yılında kurulan ve 2016 yılında halka açılan şirketin çoğunluk hissedarı oldu. Hem Huobi hem de Patronics’in potansiyel anlaşmada mutabık kalmasına rağmen, Huobi’nin Hong Kong‘dan onay alma sürecinde olduğu belirtiliyor.

Patronics, bu satış işlemlerinden sonra, hisse senetlerinin borsada işlem görmesini durdurdu. Anlaşmanın potansiyel olarak sonuçlandırılması ile Huobi’nin bir kamu şirketindeki ana hissedar olmayı tersine devralmayla gerçekleştirecek. Anlaşma, Huobi Token’in (HT) %5’in üzerinde değer kazanmasını sağladı.

Huobi Token (HT) fiyat grafiği
Huobi Token (HT) fiyat grafiği

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin