Huobi “Küresel Blokzinciri Sektörünün Görünümü ve Geleceği” raporunu yayımladı
Huobi “Küresel Blokzinciri Sektörünün Görünümü ve Geleceği” raporunu yayımladı

Huobi Borsası, OTC ticaret platformunu üç yerel para ile genişletiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huobi Borsası, Suudi Arabistan, Malezya ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki HuobiOTC’de üç yeni yerel paranın listesini açıkladı.

Huobi Borsası, HuobiOTC’de üç yerel parayı listeliyor

Huobi, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

“HuobiOTC artık, Suudi Arabistan Riyali (SAR), Birleşik Arap Emirlikleri Dirhemi (AED) ve Malezya Ringiti (MYR) gibi paraları destekliyor!

Singapur merkezli bir kripto para birimi  borsası olan Huobi, geçtiğimiz haftalarda 4 yeni stablecoin’in listelendiğini açıkladı ve şimdi yerel kripto para birimleriyle kadrosunu güçlendiriyor gibi görünüyor. Huobi, hacim itibariyle üçüncü en büyük kripto para birimi  borsası. Borsa orta doğu ve Malezya’nın gelişmekte olan piyasalarına, tezgah üstü kripto ticaret platformlarında zaten kapsamlı olarak listelenmiş bir kripto token grubunu genişleterek kullanımını artırmaya çalışıyor gibi görünüyor.

Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan kripto dostu düzenlemeler yapıyor

Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan kripto dostu düzenlemeler yapmaya çalışıyor ve geçtiğimiz dönemde Ripple ile bir ortaklık kurdular. Huobi bu bölgelerde kripto paralara yönelik büyüyen talebe yanıt vermeye çalışıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin