Çin’in en büyük kripto para borsası, iki dev borsayı bünyesine katıyor!
Çin’in en büyük kripto para borsası, iki dev borsayı bünyesine katıyor!

Huobi 100 kripto para ile Güney Kore’de resmi olarak faaliyete başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huobi 100 kripto para ile Güney Kore’de resmi olarak faaliyete başladı. Huobi Kore resmen Güney Kore’de faaliyete başladı. Platform 100 kripto para ve 208 pazarın ticaretini kolaylaştırıyor. Borsa ayrıca yatırımcı hatası olmayan herhangi bir zararın derhal telafi edilmesi için bir yatırımcı koruma fonu ve programı da oluşturuyor.

Huobi 100 kripto para ve 208 pazarı platformunda listeleyecek

Huobi 100 kripto para ve 208 pazarı platformunda listeleyecek. Pekin merkezli kripto para ticareti borsası Huobi’nin yan kuruluşu olan Huobi Kore, resmi olarak 30 Mart’ta faaliyete başladığını duyurdu. Huobi Kore, 100 kripto para ve 208 pazarı (33 USDT pazarları, 98 BTC pazarları, 77 ETH pazarları) listeleyecek. Borsa, müşteri varlıklarının %98’inin cold cüzdanda saklandığını belirtiyor. Ayrıca, basında çıkan haberlere göre borsanın dahili erişim prosedürü güçlendirildi.

Huobi Kore, yatırımcı koruma fonu ve programı da oluşturuyor

Huobi Kore’nin yetkililerinden biri konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Depoyu açmak için, birden fazla kişinin birlikte kimlik doğrulamasını gerektiren karmaşık prosedürlerle sistemin güvenliğini sağlıyoruz. Ayrıca bir yatırımcı koruma fonu oluşturuyoruz ve yatırımcı hatası olmayan zararları derhal telafi etmek için bir yatırımcı koruma programı yürütüyoruz.

Huobi Kore daha fazla kripto para alım satımını desteklemeye çalışacak

Huobi Perşembe günü yaptığı açıklamada, Huobi Kore’de 100 kripto paranın işlem görebileceğini doğruladı. Ayrıca borsanın daha fazla kripto para alım satımını desteklemeye çalışacağını belirtti. Huobi, 100 kripto para ile Güney Kore’de resmi olarak başladı. Huobi’ye göre desteklenen kripto para birimleri; “DAT, DBC, DGD, DTA, EDU, ABT, ACT, ADX, AIDOC, APPC, AST, BAT, BCD, BCH, BCX, BIFI, BLZ’yi içeriyor BTC, BTG, BTM, CHAT, CMT, CTXC, CVC, LINK, LSK, LTC, LUN, MANA, MCO, MDS, ICC, IOST, ITC, ICC, IOST, ITO, EKO, ELA, ELF, ENG, EOS , ETC, ETH, EVX, GAZ, GNT, GNX, MTP, MTL, MTN, MTX, NAS, NEO, OCN, OMG, ONT, OST, ÖDEME, POWR, PROPY, QASH, QSP, QTUM, QUN, RCN, RDN , REQ, RPX, RUFF, TUZ, SBTC, SMT, SNC, SNT, SOC, SRN, STK, STORJ, SWFTC, THETA, TNB, TNT, TOPC, TRX, USDT, UTK, VEN, WAX, WICC, WPR, XEM XRP, YEE, ZEC, ZIL, ZLA ve ZRX” şeklindedir.

Huobi 100 kripto para ile Güney Kore'de resmi olarak faaliyete başladı
Huobi 100 kripto para ile Güney Kore’de resmi olarak faaliyete başladı

Kore Won desteği yakında geliyor

Huobi, alım satım işlemleri için 100 kripto para ile Güney Kore’de resmi olarak piyasaya çıktı. Huobi Kore konuya yönelik şunları söyledi:

KRW pazarı hazırlanmakta ve yakında piyasaya çıkacak.

Kazanan ticaretin olmayışı, muhtemelen Ocak ayı sonunda gerçek isim sistemini uygulayan Güney Kore yönetmeliğinden kaynaklanıyor. Uyguladığından beri, Koreli bankalar sadece ülkenin en büyük dört borsası olan “Upbit, Bithumb, Coinone ve Korbit’e” sanal hesaplar açıyorlar. Ancak Money Today Perşembe günü, Kore’deki büyük bir banka olan Shinhan Bank’ın küçük bir kripto para borsası olan CoinPlug’a hesap açıtığını bildirdi. Huobi Kore’den bir yetkili şunları söyledi:

Kore pazarının hızla açılmasına hazırlanma yeteneğimizi artırıyoruz. Tüm çalışanlar daha güvenli ve daha istikrarlı ticaret hizmetleri sunmak için çok çalışacaklar.

Huobi’nin küresel genişlemesi

Huobi’nin, şu anda 24 saatlik işlem hacmi 1,32 milyar dolar ve işlem hacmi ile küresel çapta üçüncü büyük kripto para borsası. Güney Kore’nin en büyük borsası, aynı dönemde 745 milyon dolarlık işlem hacmi ile Kakao destekli Upbit’tir.

Çin, kripto para borsalarını kapatmadan önce Huobi, ülkenin en büyükleri arasındaydı. Bugün şirket, altı ülkede “Kore, Singapur, ABD, Japonya, Hong Kong ve Çin” faaliyet gösteriyor. Geçen hafta, Huobi ABD’nin lansmanına hazırlık olarak ABD Mali Suçları Koruma Ağı’na kayıt oldu. Bu arada, Japonya SBI Grubu, Huobi Group ile sermaye ve iş bağlantılarını durdurdu.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin