Huawei Cloud, Blockchain hizmetlerinin küresel lansmanını duyurdu
Huawei Cloud, Blockchain hizmetlerinin küresel lansmanını duyurdu

Huawei Cloud, Blockchain hizmetinin küresel lansmanını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huawei Global’in bulut hizmetleri kolu olan Huawei Cloud, resmi basın açıklamasına göre Blockchain Service’in (BCS) lansmanını duyurdu.

BCS, bu yılın başlarında Çin’de ticari kullanıma sunuldu ve şu anda Huawei Cloud’un uluslararası web sitesinde küresel bir kitleye ulaşabiliyor.

Huawei Cloud, yüksek hız ve düşük maliyet vaat ediyor

Servis, küresel girişimcilerin ve geliştiricilerin, Huawei Cloud’da yüksek bir hızda ve daha düşük maliyetle Blockchain uygulamalarını oluşturmasına, dağıtmasına ve yönetmesine olanak tanıyor. Duyuru gereği, BCS’nin küresel lansmanı aynı zamanda piyasaya sürülecek olan global Blockchain platformunun piyasaya sürüleceği bir zemin hazırlayacak.

BCS, Blockchain ve Huawei Cloud güvenlik teknolojilerindeki bazı avantajlardan yararlanan bir bulut hizmetidir. Şirket, BCS’nin Nesnelerin İnterneti (IoT), veri uygulamaları ve finans dahil olmak üzere çoğu sektörde uygulanabileceğini iddia ediyor. BCS, kimlik doğrulama, gıda kaynağı takibi, uzaktan sağlık bakımı, veri işlemleri, IoT cihaz yönetimi, bilgi kanıtı ve Araçların İnterneti (IoV) dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere çok çeşitli senaryoları kapsayabilecek.

Çeşitli endüstrilerdeki çeşitli kuruluşlar tarafından Blockchain teknolojisinin çeşitli uygulamaları araştırılmakta ancak Huawei dağıtılmış defter teknolojisini bir bulut hizmetine yerleştirerek bir adım daha ileri götürmek istiyor. Dağıtım, zaman alıcı bir süreçtir ve geliştiricilerin, Blockchain teknolojisi altındaki terminolojileri ve kavramları doğru bir şekilde anlamaları önemlidir.

Huawei’ye göre Blockchain Service, diğer “şeylerin” yanı sıra esnek ve verimli. Çok rollü düğümler üyeleri değiştirmeyi, birleştirmeyi veya çıkarmayı kolaylaştırıyor. BCS, aynı zamanda çoklu algoritmalar (5,000 + TPS) sunar.

2016 yılında Huawei, Linux Foundation’ı başlatmak için Blockchain alanındaki en popüler açık kaynak projelerinden biri olan Hyperledger ile ortaklık kurdu.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin