featured

HT, dip seviyesinden bu yana yüzde 60’tan fazla arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Huobi borsasının yerel tokeni HT, son günlerde iyi bir çıkış yakaladı. Bu çıkışın nedeni ise haberler oldu. Hem bugün hem de birkaç gün önce gelen haberler bir anda fiyatını yukarı çıkardı.

Huobi Global kurucusu bir yandan olumlu gelişmeler paylaştı. Diğer yandan gün içinde Justin Sun’un Huobi ile birleşimi HT/USD paritesini yukarı fırlattı.

HT/USD

HT, haberlerle beraber yükselişe geçti

Poloniex birleşmesi söylentileriyle yeni bir liderlik altında yön değişikliği gelebilir. Bu söylentiler Huobi Token (HT) %64 kazanç sağlamasına yardımcı oldu. 13 Kasım’da yerel dip seviyesi olan 3,70 $’dan baskı sırasında 6,06 $’a yükseldi.

FTX’teki bir koşunun ardından, kripto para birimi token fiyatları son haftalarda sert bir dönem geçirdi. Özellikle FTX’e bağlı tokenler de sert düşüş oldu. Buna Solana gibi majör altcoin’i de dahil edebiliriz. Ancak HT aradan iyi şekilde sıyrılmayı bildi.

Huobi’de sistem değişikliği mi var?

8 Ekim’de kurucu Leon Li, borsadaki kontrol hissesinin tamamını Hong Kong merkezli About Capital Management’a sattığını duyurdu.

Değişimin bir parçası olarak, Huobi’den 22 Kasım tarihli bir basın açıklaması borsa için yeni bir yön belirledi. Firmanın yeniden markalaştırılmasından ve “HT’nin önemli stratejik özelliklerine tam yetki verilmesinden” söz edildi.

Buna ek olarak Huobi, Güney Doğu Asya ve Avrupa dahil olmak üzere güçlü büyüme potansiyeline sahip bölgelerdeki yatırımların artırılmasından bahsetti. Aynı zamanda birleşme ve devralmalarla ilgili seçenekleri de keşfediyor.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin