House of Nakamoto, Avusturya’nın başkenti Viyana’da açıldı
House of Nakamoto, Avusturya’nın başkenti Viyana’da açıldı

House of Nakamoto, Amsterdam’da yeni bir mağaza açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve Blockchain eğitimine adanmış bir mağaza, kripto para endüstrisini kucaklamakla ünlü bir şehir olan Amsterdam’da açıldı. Geçtiğimiz günlerde kripto para dünyasına giren Avusturyalı bir proje olan House of Nakamoto (Nakamoto’nun Evi), kısa bir süre önce Amsterdam’da yeni bir mağaza açtı. Avrupa’daki en Bitcoin dostu şehirlerden birinin sakinleri ve misafirleri artık elektronik parayı öğrenebilir, donanım cüzdanıyla startup ​​kiti alabilir.

House of Nakamoto, Avusturya’nın başkenti Viyana’da açıldı

Nakamoto’nun Evi” 2017’nin başında Avusturya’nın başkenti Viyana’da açıldı. Amacı kullanımı çoğaltmak ve kripto para ve Blockchain teknolojisinin farkındalığını artırmak. Şimdi Hollanda’nın başkenti kendi Nakamoto Evi’ne sahip, şehir halkının ve misafirlerin Blockchain ve kripto para kullanımını keşfedebilecekleri bir yer.

Mağaza, Bitcoin tarihini gösteren küçük bir müzeye sahip ve kripto para kazanma özelliğine sahip olan kendi kripto ATM’lerini de mevcut. Kullanıcılar, Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin ve Bitcoin Cash gibi kripto paraları günlük 15.000 euro ile 5000 euro aralığındaki limit ile satın alabilir veya satabilirler. Mağaza ayrıca 250 euro değerindeki Bitcoin hediye kartlarını satıyor.

Amsterdam, Avrupa’daki en Bitcoin dostu şehirlerden biri

Noter denetimi altında üretilen daha büyük yatırımlar için, Bitcoin menkul kıymetler:

Ayrıca, bir Bitcoin starter ​​kiti, 15 euroluk hediye çeki ve bir Ledger donanım cüzdanı vardır:

Amsterdam’da kripto para ödemelerini kabul eden 70’den fazla işletme, 7 BTC ATM‘si ve iki önemli startup olan BitPay ve BitFury bulunuyor. Bunlar Hollanda’nın başkentinin Nakamoto’nun Evi için en yeni yer olarak seçilmesinin nedenleri olarak gösterilebilir.

News.bitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin