Hoskinson, Cardano'yu 1 milyar dolarlık TVL'ye ulaştıracak ağ yükseltmelerini anlattı
Hoskinson, Cardano'yu 1 milyar dolarlık TVL'ye ulaştıracak ağ yükseltmelerini anlattı

Hoskinson, Cardano’yu 1 milyar dolarlık TVL’ye ulaştıracak ağ yükseltmelerini anlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano ağının araştırma ve geliştirmesini denetleyen bir bölüm olan IO Global’in kurucu ortağı ve CEO’su Charles Hoskinson, yakın zamanda bir röportajda Cardano’nun bu yılın sonuna kadar daha iyi ölçeklenebilirlik ve gelişmeler göreceğini belirtti.

Cardano’yu üç önemli yükseltme bekliyor

“InsideW3B” sunucusu Marco Monty Montemagno ile yaptığı röportajda Hoskinson, Cardano blockchainin yaşadığı son gelişmelere ışık tuttu. Hoskinson, blockchainin şu anda ticari kapasitesi, sürdürülebilirliği ve kendi kaderini tayin hakkı dahil olmak üzere üç ana faktörü geliştirmek için çalıştığını belirtti.

Hoskinson’u açıklamaları şu şekilde yer alıyor:

“Şu anda ticari karşılaştırılabilirlik, sürdürülebilirlik ve kendi kaderini tayin hakkının üzerinde çalıştığımız üç büyük şey olduğunu söyleyebilirim. Bu yıl, sistemin ölçeklenebilirliğini ve ifade edilebilirliğini büyük ölçüde artıran tüm bu güncellemeler geliyor, böylece Solana ve benzeri sistemlerden gördüğünüz performansın aynısını elde edeceksiniz. Ya da en azından aynı büyüklük sıralarında… Yalnızca tüm güvenliği, doğruluğu, esnekliği ve üç milyonluk büyük bir topluluğa sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda rakiplerin getirdiği şeylerin en iyisini elde edersiniz.”

Cardano ile ilgili gelecek planlarından bahseden Hoskinson, Cardano’nun Plutus, yan zincirler ve boru hattında iyileştirmeler de dahil olmak üzere yeni özellikleri kullanıma sunacağı aylar olduğundan, Haziran ve Ekim aylarını sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

“Haziran ve Ekim bizim için harika aylar olacak çünkü bu aylar, Plutus, yan zincirler, boru hattındaki iyileştirmeler açısından pek çok yeni özelliği devreye soktuğumuz aylar. Bazı olağanüstü uygulamalı araştırma konuları var. Hidra”

Cardano’nun bu yıl üzerinde çalışması gereken bir diğer önemli öncelik, ağın sürdürülebilirlik faktörünü iyileştirmek olacaktır. Bahsedilen yön hakkında konuşan Hoskinson, şunları kaydetti:

“Sürdürülebilirlik açısından, çalıştıkça daha verimli, daha ölçeklenebilir hale gelen ve organik bir hızla büyüyebilen bir sistem istersiniz ve sistem, bildiğiniz aynı maliyet merkezini ve performans standardını içerir.”

Hoskinson, sayısız Cardano DeFi uygulamasının Vasil Hard Fork Combinator etkinliğinin gerçekleşmesini beklediğini ve ardından Cardano’nun TVL’sinin ciddi bir destek alacağını belirtti.

“Birçok Cardano DApp’inin boru hattından yararlanmak için Haziran ayında Vasil hard fork’unun çıkmasını beklemesi de çoğu kişinin anlamadığı bir şey. Görünüşe göre henüz TVL’de hiçbir şey görmedik.”

Dün, Cardano’nun kilitli toplam değeri 400 milyon doları aşarak, TVL ağının Haziran’dan önce 1 milyar doları geçeceği inancını güçlendirdi. Ayrıca, Cardano’nun pazarlama ve iletişim direktörü Tim Harisson’a göre, ağ tutarlı bir ivme kazanıyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin