Bitcoin madenciliği gitgide zorlaşıyor: Zorluk seviyesi yüzde 8 arttı
Bitcoin madenciliği gitgide zorlaşıyor: Zorluk seviyesi yüzde 8 arttı

Hong Kong kaçakçılıkla mücadele operasyonlarında 300 kripto madenciliği cihazına el koydu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hong Kong Gümrükleri, kaçakçılıkla mücadele operasyonunda 300 kripto madenciliği grafik işlem birimi (GPU) ele geçirdi.

Yapılan operasyon

Hükümet kurumu Cumartesi günü yaptığı açıklamada, operasyonu Cuma günü Hong Kong Uluslararası Havaalanı açıklarındaki sularda gerçekleştirdiğini ve “kartonları bir balıkçı gemisinden sürat teknesine taşıyan çok sayıda şüpheli adamı tespit ettiğini” belirtti.

Görevliler şüpheli faaliyetler için harekete geçerken, şüpheliler hemen sürat teknesine atladılar ve Çin anakarasına kaçtılar. Hükümet kurumu daha sonra, Çin anakarasına kaçırıldığından şüphelenilen 30 milyon HKD (3,8 milyon $) değerinde sürat teknesindeki mallara el koydu.

Yerel yayıncı TVB,  operasyon sırasında ele geçirilen malların, geçen ay piyasaya sürülen ve NVIDIA tarafından devralınan Kripto Para Madencilik İşlemcisi olabilecek 300 kripto madenciliği GPU’sunu içerdiğini bildirdi.

GPU’ların yanı sıra, memurlar ayrıca şüpheli kaçakçılardan pahalı alkol ve kozmetik ürünler içeren şişelere de el koydu. Hükümet kurumu, daha sonra konuyla ilgili bir soruşturma başlattığını söyledi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin