Hong Kong düzenleyicileri, önümüzdeki ay kripto firmaları ve bankaları birleştirebilir

Hong Kong düzenleyicileri, önümüzdeki ay kripto firmaları ve bankaları birleştirebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Asya bölgesi, kripto endüstrisi için adımlarını hızlandırıyor. Ülke ülke bölgesel hareketler yaşanıyor. Aynı zamanda düzenleyiciler yeni kararlar alarak bir ilke imza atıyor.

Dün hatırlayacağınız üzere Çin bankaları, Hong Kong’ta kripto firmalarına arka çıktığını görmüştük. Açıktan olmasa da Çin kripto ekosistemine desteğini sürdürüyor. Söylemlerle her ne kadar katı görülse de aslında Asya ülkesi endüstrinin gerisinde kalmak istemiyor.

Bugün ise yine Asya tarafından iyi haberler geldi. Hong Kong’taki düzenleyiciler nisan ayı için önemli bir etkinliğe ev sahipliği yamayı düşünüyor. Düzenleyiciler gelecek ay içinde kripto firmaları ile bankalar arasında toplantıyı kolaylaştıracak. Her iki kurum içinde toplantının gerçekleşmesi adına düzenleyiciler, tüm imkanları kolaylaştıracağına dair sinyaller verdi.

Kripto firmaları ile bankalar bir araya gelecek

ABD’deki düzenleyiciler kripto sektörü üzerindeki hakimiyetlerini sıkılaştırırken, Hong Kong gelecekteki potansiyel fırsatları değerlendirmek istiyor. Hong Kong düzenleyicilerinin, genel sektör için finansmanı kolaylaştırmak için HK merkezli kripto firmaları ve bankacılar arasında bir toplantı düzenleyeceğini öngörüyor.

Bloomberg tarafından erişilen etkinliğin ayrıntılarına göre, “doğrudan diyaloğu” kolaylaştıracak ve “banka hesaplarının açılması ve sürdürülmesine ilişkin pratik deneyimlerin ve bakış açılarının paylaşılacağı” toplantının önümüzdeki ay 28 Nisan’da Hong Kong Para Otoritesi’nde yapılacak.

Diğer yandan Hong Kong, geçen yılın Eylül ayında Asya’daki kripto ve Web3 şirketlerinin merkezi olmak için büyük bir adım atmıştı. O zamandan beri, son birkaç aydaki büyük çöküşlere ve iflaslara rağmen aktif olarak bu yönde çalışmalar sürüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin