Holochain (HOT) fiyatı için sırada ne var?
Holochain (HOT) fiyatı için sırada ne var?

Günün altcoini: Holo’dan etkileyici kazanımlar gelmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm kripto para piyasaları yükseliş belirtileri gösterme eğilimindeyken, birkaç kripto para bugün BTC veya ETH hacminde diğer altcoinlerin önüne geçiyor. Holo ’nun bugünkü fiyat performansı da bu konuda dikkate değer bir yükseliş gösteriyor. Çünkü tüm pazarlarda hızlı bir şekilde artmakta. Çok zor bir dönemin ardından Holo’da kayda değer bir geri dönüş görüyoruz.

Holo (HOT) fiyatı oldukça önemli kazançlar kaydediyor

Holo fiyatı bugünkü işlemlerde yüzde 15’i aşan bir kazanım göstererek  0,001462 dolara kadar yükseldi. Bununla birlikte, bu yükseliş trendi sadece dolara karşı gerçeklemedi. HOT/BTC  paritesinde yüzde 11,36 ve HOT/ETH’de de yüzde 12,18 oranında artışlar görüldü. HOT işlem hacmine baktığımızda ise son 24 saatlik ortalama işlem hacminin 23,1 milyon dolar civarında olduğunu görüyoruz.

Holo pazarındaki tüm olumlu ivmeye rağmen, bu projeyi ve gelecekteki potansiyeli hakkında karamsar görüşlerde bulunuyor. Bu görüşlerden biri ise HOLO’nun henüz bir patent sahibi olmadığı için daha büyük şirketlerin teknolojisini kopyalayıp elinden alma endişesini içeriyor.

Holo’da fiyat artışı devam eder mi?

Holo’nun dolar karşısındaki bir aylık performansına baktığımızda kripto paranın geçen ayın aynı zamanlarında da bir yükseliş ivmesine girdiğini fakat o zamanki direnç seviyelerini geçemediğini görmüştük. Nisan ayının girmesiyle tüm kripto para pazarları ile orantılı olarak bir yükselişe giren Holo, Nisan boyunca dalgalı fakat genel görünümü yukarı olacak şekilde ilerliyor.

Son fiyat hareketlerinde geçen ay geçemediği 0,001416 direncinin üzerinde hareket eden HOT coin, akşam saatlerinde de 6 Nisan zirvesinin (0,001478) üzerinde kalmak için mücadele ediyor. Kripto para günü bu seviyenin üzerinde kapatabilirse yükselişine kaldığı yerden devam edebilir.

Çoğu trader ve kripto sektörü ile ilgilenen kişiler, önümüzdeki saatler için Holo fiyatlarını yakından takip edecek gibi. Kripto twitter âleminde ise Holo’nun bu yükselişinin daha da devam edeceği yönünde bazı iyimser görüşler bulunuyor.

Genel olarak bakıldığında, Holo kripto para sektöründe şu an itibariyle en etkileyici pazarlardan biri. Kazançlarını sürdürüp sürdüremeyeceği veya mevcut seviyelerde toparlanması, tamamen farklı bir konu. Bitcoin yükselişini sürdürdüğü sürece, hemen hemen  fazla endişelenecek bir şey yok. Ancak dünyanın önde gelen kripto parasının sık sık kararsız hareketler gösterdiği de gözlemleniyor.

HOLO’nun  son fiyat hareketleri ve güncel fiyatı ise şu şekilde:

nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin