holo
Günün altcoini Holo yine dikkatleri üzerine topluyor!

Herkes ayıya, o boğaya! Holo (HOT) 24 saatte yüzde 45 değer kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Boğa piyasasının hakimiyeti elinde tuttuğu şu günlerde yatırımcıların gözü altcoinlerde. Geride bıraktığımız 24 saatte yaklaşık %45 değer kazanan Holo (HOT) da gösterdiği performansla kriptoseverlerin ilgisini hayli çekmiş durumda.

HOT şu anda 0,00000012 Satoshi veya 0,000816 dolar ile Binance’te Satoshi açısından en ucuz token.

Holo (HOT): 24 saatlik performans grafiği
Holo (HOT): 24 saatlik performans grafiği

Holo (HOT) bir gecede 35 milyon dolar değer kazandı!

Holo’nun piyasa değeri bir gecede 75 milyon dolar seviyesinden 110 milyon dolar seviyesine sıçradı. Günlük işlem hacmi ise önceki gece 2,7 milyon dolardan yaklaşık 15 milyon dolar seviyesine yükseldi.

Dalgalanma, ekibin Nisan 2018’den beri kendi bloglarında herhangi bir güncelleme yayımlamamasından ötürü hiçbir şeyle alakalandırılamadı.

Ekip son olarak Oakland, Kaliforniya’daki Holochain uygulama tasarım atölyesine katılmak için Bay Area’daki kodlayıcıları bilgilendirmek adına sosyal medyalarını güncellemişti:

Bay Area! Yarın akşam Holochain App için Impact Hub’daki tasarım atölyemize katılın. Holochain’in özgün mimarisini, dizayn çizgilerini ve dApp’ini inceleyeceğiz.

stocksgazette

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Kahve devi Starbucks kripto para kabul etmeyeceğini açıkladı!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin