Johnny Depp, Blockchain'in Netflix'i ile işbirliği yapıyor
Johnny Depp, Blockchain'in Netflix'i ile işbirliği yapıyor

Hollywood yıldızı Johnny Depp, TaTaTu ile işbirliği yaparak kripto dünyasına giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük bir Hollywood yıldızı olan Johnny Depp kullanıcılar ve içerik yaratıcılarının içerikten para kazanmak için kripto para kullandığı sosyal eğlence platformu TaTaTu ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Johnny Depp, Blockchain’in Netflix’i ile işbirliği yapıyor

TaTaTu, Andrea Iervolino tarafından yönetilen bir sosyal eğlence platformu ve kripto paralar merkezli. Platform, kullanıcılara ve içerik oluşturuculara ödeme yapmak için Liquid  borsalarında işlem gören tokenler kullanır.

Kendisini “Blockchain’in Netflix’i” olarak tanımlayan TaTaTu, bu yılın başlarında çok başarılı bir ICO’ya sahipti. Platform, içerik oluşturucuların yanı sıra görüntüleyenlere ödeme yapmak için kendi tokenini (TTU) kullanır. Bu modeli kullanan tek kripto para projesi değil, ancak en popüleri olmaya çalışıyor.

Bu ortaklığın kripto para sektörüne etkisi

TaTaTu, Depp’in, TaTaTu yöneticisi ve film yapımcısı Andrea Iervolino ile birlikte platforma özel eğlence yaratmak için çalışacağı bir anlaşmada Depp ile işbirliği yaptı. Bu anlaşma her iki taraf için de iyi. TaTaTu, Depp’in programa katılmasıyla çok sayıda tanıtım yapıyor. Dünyanın en tanınmış Hollywood yıldızlarından biri. Depp’e gelince, ihtiyacı olan yeni bir gelir akışı elde ediyor. Ayrıca ortaklık başarılı olursa, bu hem kripto paralar hem de Depps’in kariyeri için yararlı olabilir. Elbette ki bu kripto paraların kitlesel benimsenmesini arttırmakla birlikte sektöre önemli yatırımcıları da getirebilir.

livebitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin