hodlonaut
Hodlonaut tartışması sürüyor: Pomp'dan borsalara BSV delist çağrısı

Hodlonaut tartışması sürüyor: Pomp’dan borsalara BSV delist çağrısı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hodlonaut adlı Twitter kullanıcısına bağlı olarak Bitcoin SV krizi büyüyor. Son olarak Anthony Pompliano, tüm kripto para borsalarına bir çağrıda bulunarak, 1 Mayıs 2019’da Bitcoin SV’yi (BSV) tüm borsalardan çıkarma çağırısı yaptı. Pompliano, Craig S. Wright ve Calvin Ayre’nin BSV’nin “gerçek Bitcoin” olduğu iddialarını ise kesin bir dille reddedenler arasında.

Pomp, borsalara Bitcoin SV’yi delist yapın çağrısında bulundu

Morgan Creek Digital ortak kurucusu, 12 Nisan Cuma günü attığı bir twitte, CSW ve Ayre’nin “Satoshi’nin Vizyonu” olarak savunduğu Bitcoin çatalı olan altcoin BSV’yi tüm platformlardan çıkarma çağrısı yaptı.

Pompliano’nun çağrısı, bir tarafta CSW ve Ayre arasında devam eden hikâye olan ve onlar tarafından tehdit edilen bir Bitcoin meraklısı Hodlonaut’un savunması sonrası ortaya çıkan son gelişme.

Pomp ‘a göre Bitcoin topluluğu bir araya gelmeli ve BSV savunucularına karşı kendi kendin bir aksiyon almalı. Bazı yorumcular, bunun merkezsizlik ideallerine etik olmayacağını savunuyorlar.

Morgan Creek Digital ise bunun üzerinde durulması gereken bir olay olduğu konusunda ısrar ediyor.

CZ: Korkmadık

İlgili bir yorumda en büyük kripto para borsası Binance’ın CEO’su olan Changpeng ‘CZ’, Zhao’den geldi. Yorumlarını sürdüren CZ, Wright’a karşı tutumunu sertleştirdi ve Cuma günü attığı bir dizi twitte, Binance’ın CSW ve şirket ile yasal bir savaşa girmekten korkmadığını söyledi.

CSW ve Ayre’nin kendilerine muhalif olan kişileri tehdit etmeyi sonlandırmaması halinde BSV’nin platformdan çıkarılabileceği uyarısını yineledi. Bu arada, Hodlonaut’a destekler artarak devam ediyor.

CSW ve Ayre’nin bu olaydaki tutumuna cevap olarak, birçok kripto para analisti, yorumcu ve meraklı, Twitter isimlerine Hodlonaut terimini ekledi profil fotoğraflarını dayanışma ve destek olarak Hodlonaut’ın görseli ile değiştirdi.

Bu arada, CSW ve Ayre hakaret davası tehditlerinin de devam ettiği görülüyor.

Hodlonaut için fon oluşturuldu

Aynı zamanda, çeşitli kripto para destekçileri, Hodlonaut’un yasal harcamalarını finanse etmek için bir kampanya başlatmak için bir araya geldi. Fon şimdiden 20.000 dolar hedefini yüzde 60 oranında geçti. Girişim aynı zamanda BTCPayServer üzerinden anlık Lightning Network ödemelerini de destekliyor.

bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin