Hızlı yükselen popüler token sert düştü! Alım fırsatı sunuyor mu?

Hızlı yükselen popüler token sert düştü! Alım fırsatı sunuyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink için teknik tablo, tokenin genel eğiliminin hala yatay olduğunu gösteriyor. LINK fiyatı kısa süre önce 28.7 dolarlık dirençten reddedildi ve bu da küçük bir geri çekilmenin başlamasına neden oldu. Fiyat şu anda 21.1 dolar desteğinin üzerinde seyrediyor ve talep baskısı arayışına devam ediyor.

Hızlı yükselen popüler token sert düştü! Alım fırsatı sunuyor mu?

Chainlink teknik analiziyle ilgili önceki haberimizde, LINK fiyatı Ocak ayının ilk yarısında bir toparlanma rallisi yapıyordu. Fiyat, 28,7 dolar işaretine ulaştı. Bunun ardından, yoğun satış baskısı bir akşam yıldızı mum modeli oluşturarak fiyatı reddetti.

LINK tokeni, tekrar düşmeye başladı ve 23.5 dolarlık destek seviyesini aştı. Fiyat şu anda 22.03 dolar seviyesinde işlem görüyor ve bu da son yükselişten (28.7 dolar) %26.5 kayıp olduğunu gösteriyor.

Daha uzun SMA çizgileri (100 ve 200), LINK token fiyatındaki yatay eğilim nedeniyle düştü. Token fiyatı şu anda 200 SMA’nın altında işlem görüyor ve düşüş eğilimi gösteriyor. Bununla birlikte 50 SMA, hâlâ yükseliş rallisini sürdürmeye çalışıyor.

Günlük Göreceli Güç endeksi (43) eğimi son zamanlarda orta çizginin ve 15-SMA çizgisinin altına kaydı.

LINK token boğaları, 20 doları yeniden kaybedecek mi?

LINK token fiyatındaki V-Top düşüş eğilimi, 21 dolarlık desteği yeniden test etti. Yeni giriş fırsatları arayan kripto tüccarları, geri dönüş işaretleri için bu destekteki fiyat hareketini yakından gözlemlemelidir.

Hızlı yükselen popüler token sert düştü! Alım fırsatı sunuyor mu?

Bunun yanında LINK, 21 dolar destek seviyesini ihlal ederse, geri çekilme aşaması devam edecek ve fiyat kule destek seviyelerine (17 dolar) düşecek.

Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması, MACD’yi paylaşıyor ve sinyal hattı, düşüş momentumunu gösteren nötr bölgenin altına düşmenin eşiğinde. Ayrıca, histogram grafiğindeki yükselen kırmızı, bu tokendeki güçlü satışı doğruluyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin