Bancor EOS ağı ile likiditesini artıracak
Bancor EOS ağı ile likiditesini artıracak

Hızlı ve ücretsiz işlemler için Ethereum uygulaması Bancor EOS ağına doğru genişliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum ağında merkezi olmayan popüler bir Dapp uygulaması Bancor, EOS ağına doğru genişlediğini bildirdi. Bancor EOS ağında işlem yapma sebebini, cross chain ticaretine izin vermek ve genel olarak likiditeyi genişletmek olduğunu açıkladı

Bancor EOS ağı ile likiditesini artıracak

Yeni proje BancorX olarak adlandırılıyor ve Ethereum’da EOS tabanlı işlemlere izin verecek ve böylece her iki ağın da likiditesini büyük ölçüde artıracak. EOS’a genişlemenin faydaları sadece bu seçeneklerle sınırlı değil, EOS işlemleri daha hızlı ve ücretsiz olacak. Bu, EOS ağını Bancor için çok cazip hale getiriyor.

Bu yeni uyumluluk, kullanıcıların EOS tokenleri için Ethereum tabanlı tokenlerini sorunsuz ve verimli bir şekilde kullanmasına izin verecek. Bu çapraz platform sisteminin bir kaygısı, blok üreticilerinin çoğunluğunun uygun görmesi halinde EOS işlemlerinin etkin bir şekilde tersine çevrilebilmesidir. Hataların düzeltilmesi için bir araç olarak kullanılsa da, bazı Ethereum kullanıcıları bu hususu kötüye kullanabileceğine işaret etmektedir.

Umarız bu evrim her iki Blokchain tabanı için de faydalı olur. Bunun önümüzdeki haftalarda ve aylarda nasıl ortaya çıktığını görmek heyecan verici olacak!

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin