EOS analizi
EOS analizi: EOS’da neler oluyor? Yükseliş devam eder mi?

HitBTC EOS tabanlı ticaret çiftleri ile likiditesini geliştirecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde, kripto para borsası HitBTC EOS tokenini borsasında bir teklif para birimi olarak güncellediğini Twitter’da duyurdu. Ayrıca, likiditesini geliştirmek için, kripto bazında ticaret çiftlerini tanıttı.

HitBTC EOS tabanlı ticaret çiftlerini 5 kripto para için açacak

HitBTC, XRP, Litecoin (LTC), Monero (XMR), Dash ve Bytecoin (BCN) ile ticaret çiftlerini başlattıklarına dair Twitter’da  şu açıklamayı yaptı:

EOS’u HitBTC’de bir teklif para birimine yükseltiyoruz! EOS, 12 Eylül, 15:00 UTC’den başlayarak XRP, LTC, XMR, DASH, BCN ve diğer birçok para birimine karşı işlem yapabilecek.

EOS’a geçmeden önce borsa Euro bazında Stablecoin EURS’ı platformuna getirdi ve ilk “kripto avrosunu kripto dolar çifti” olarak listeledi. Raporlara göre, Tether’ın USDT tokeninden bazı pazar paylarını azaltmak için EURS başlatıldı. USDT tokeninin, Bitcoin’in fiyatını manipüle etmek için kullanıldığı iddia edildiği için bu kripto para tartışmalı oldu.

Stablecoin çok fazla güce sahip olduğu için eleştirildi

EOS, bazılarının daha tartışmalı hale getirdiği, merkezileştirildiği iddialarıyla da aynı çizgide. Bunun nedeni, kripto para biriminin, Bitcoin madencilerininkine benzer 21 madencinin olması. Stablecoin görünüşe göre çok fazla güce sahip olduğu için eleştiriliyor. Kripto para birimi ekosistemdeki diğer tüm kripto para birimleri arasında en yüksek likiditeye sahip. Binance, OKEx ve Huobi gibi üst borsalarda işlem görüyor.

HitBTC, John McAfee’nin, Ağustos ayının son haftasında HitBTC’ye karşı bir kampanya başlatmasından bu yana tartışmalı bir borsa. HitBTC, hatırlanacağı gibi, John McAfee’nin kullanıcıların ücretsiz sağlık hizmetlerinden yararlanabileceği bir proje olan Docademic (MTC) projesinden ücretleri nedeniyle çekildi. Stabil kriptonun tüm ihtilaflara karşı HitBTC’ye yardım edip edemeyeceğini zaman gösterecek.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin