Hindistan'ın ilk Bitcoin ticaret platformu Unocoin, UNODAX’ı başlatıyor
Hindistan'ın ilk Bitcoin ticaret platformu Unocoin, UNODAX’ı başlatıyor

Hindistan’ın ilk Bitcoin ticaret platformu UNODAX’ı başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

30 Mayıs’ta Hindistan’ın ilk Bitcoin ticaret platformu Unocoin, sıfırdan yeniden düşünülmüş bir çoklu kripto para borsası olan “UNODAX”ın lansmanını duyurdu.

Hindistan’ın ilk Bitcoin ticaret platformu Unocoin, UNODAX’ı başlatıyor

Unocoin, sadece Bitcoin ticaretini desteklerken, UNODAX, INR kullanarak Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Ripple dahil olmak üzere çoklu kriptoların satın alınmasına ve satılmasına izin verecek. Unocoin konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Unocoin, daha basit ve güvenli hale getirilen yeni kullanıcı arayüzü ile geliyor. Unocoin, UNODAX’ı sadece sınırsız sipariş verebilecekleri kripto yatırımcıları için başlattı.

UNODAX Maker-Taker ücret modelini takip eder. Platform %0,6 gibi düşük bir katılım ücreti alır ve yapımcı işlemlerinde %0,3 Bitcoin bonusu sağlar. Alıcı, anında doldurulan bir piyasa fiyatından sipariş verirken, siparişi sipariş defterinde sıralanır. UNODAX uygulaması hem iOS hem de Android’de mevcut olacak.

UNODAX için yeni bir hesap oluşturmanız gerekmeyecek

Şeffaf sipariş derinliği, sınırsız sipariş geçerliliği, yapımcı ikramiyeleri ve çoklu kripto varlık desteği gibi özelliklere ek olarak, UNODAX’ta canlı sipariş defteri ticareti de mevcut olacak. Unocoin konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

UNODAX için yeni bir hesap oluşturmanız gerekmeyecek. Sadece aynı kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabilirsiniz. UNODAX hesabına giriş yaptıktan sonra, bir defaya mahsus olmak üzere güvenlik sorularına cevap vermek zorunda kalacaksınız.

Ayrıca platformda, kullanıcıların işlem geçmişi korunacak. Uygulama yayına girdikten sonra, uygulamayı kullanarak sorun yaşayan kullanıcıların uygulamayı güncellemeleri ve tekrar giriş yapmaları istendi. Unocoin’in bloguna göre, UNODAX kullanıcılar için hiçbir şeyi değiştirmeyecek, ancak onlara “hız ve performans” hedefleyen iki web sitesi sunacak. Her iki platformda aynı arka uç sunucularında çalıştırılan hizmetlerdir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin