Hindistan’da Bitcoin hediye kuponları
Hindistan’da Bitcoin hediye kuponları popülerlik kazanıyor

Hindistan’da Bitcoin hediye kuponları popülerlik kazanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hindistan’da Bitcoin hediye kuponları popülerlik kazanıyor. Hint kripto topluluğunun giderek düşmanca bir ortamla uğraşırken, bir girişim yeni yatırımcıları bu sektöre dahil ediyor. Hindistan’ın IT merkezi Haydarabad’da Bitcoin hediye kuponları popülerlik kazanıyor. Kripto para birimlerine ucuz ve düşük riskli bir giriş fikri olarak giderek yaygınlaşıyor.

Haydarabad kahve dükkanlarında sunulan hediye kuponları hem merak uyandırıyor hem de Bitcoin talebini arttırıyor

Haydarabad kahve dükkanlarında sunulan hediye kuponları hem merak uyandırıyor hem de Bitcoin talebini arttırıyor. Indian 200 Hint Rupisi (3 dolar) kadar düşük bir fiyatla satıldıklarında, neredeyse hiç risk taşımayan mikro bir yatırımla kripto para ekosistemine girme fırsatı sunuyorlar. Bu uygulama daha fazla Hintlinin, arkadaşlarını ve ailesini şaşırtmak için kuponları aldığını ve hatta kendileri için bile geldiğini ortaya koyuyor. Hediye kuponlarını alan bir kişi konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Bitcoin hakkında birkaç arkadaştan nasıl oldukları ve çok şey kazandıklarını duydum. Büyük miktarlarda yatırım yapanlara kıyasla, benim yatırdığım miktar çok küçük. Bu yatırımı öğrenirsem, büyük bir ticaret yapabilirim.

Hindistan’da Bitcoin hediye kuponları
Hindistan’da Bitcoin hediye kuponları popülerlik kazanıyor

Hindistan’da Bitcoin hediye kuponları Bitcoin’in ülkede cazip kaldığını doğrulamakta

Kripto para yatırımcıları, potansiyel bir yatırımcı tarafından yaklaşıldığında büyük bir kesinti talep ediyor. Hindistan’da Bitcoin hediye kuponlarını satın alan insanların sözleri, son piyasa düşüşlerine ve yoğunlaşan kurumsal kısıtlamalara rağmen, Bitcoin’in Hindistan’da cazip kaldığını doğrulamakta.

Haydarabad artık “Cyberabad” olarak adlandırılıyor

Hindistan’ın dördüncü en kalabalık şehri olan Haydarabad, geçtiğimiz yıllarda endüstriyel ve finansal bir merkez haline geldi. Ülkenin GSYİH’sine en büyük katkı sağlayan şehirlerden biridir. Ayrıca bu şehir, “İnci Şehri”, “Hindistan’ın ilaç sermayesi” ve “Hindistan’ın Genom Vadisi” olarak adlandırılıyor. Son yıllarda Haydarabad, bilgi teknolojisi için küresel bir merkez haline geldi ve kendine başka bir takma isim daha ekledi “Cyberabad.” Sektörden önde gelen çokuluslu şirketler yerel Hitec şehrinde ofis açtılar. Haydarabad’da faaliyet gösteren teknoloji şirketleri tarafından yaklaşık 400.000 kişi istihdam ediliyor.

Hindistan’daki ticaret platformları sadece iki ayda %90 oranında düşüş yaşadı

Tach-savvy Hintlilerin çoğu kripto paraya yatırım yaptı ve diğerleri de bu sisteme dahil olmak istiyor. Satılan Bitcoin kuponları sizi “ilk Bitcoin’i satın almanıza” teşvik eden yerel bir kripto borsası tarafından tasarlandı. Hindistan’daki ticaret platformları, geçtiğimiz birkaç hafta içerisinde görülmemiş bir düşüş yaşadı. Önde gelen borsa temsilcileri, ticaretin sadece iki ayda %90 oranında azaldığını doğruladı.

Hindistan’da Bitcoin hediye kuponları
Hindistan’da Bitcoin hediye kuponları popülerlik kazanıyor

Ticari bankalar, Bitcoin borsalarının hesaplarını ve özel kişilerin kripto ile ilgili işlemlerini kısıtladı

Piyasadaki oynaklık açıkça bir rol oynamasına rağmen, Hintli işletmelerin düşük cirolarına iki ana faktöre neden oldu. Düzenleyici belirsizliğinin artması ve hem kripto para birimi borsası hem de bireysel yatırımcılar için sınırlı fırsatlara sahip olan genişleyen banka kısıtlamaları konusunda şikayette bulundular.

Kripto topluluğu hala sektör için kapsamlı bir yasal çerçeve beklerken, yetkililer etkili düzenlemelerin benimsenmesinin zor olduğunu kabul ediyor. Aynı zamanda ticari bankalar, Bitcoin borsalarının hesaplarını ve özel kişilerin kripto ile ilgili işlemlerini kısıtladı. Kripto para işlemlerinden elde edilen gelirlerin ve karların nasıl bildirileceğine dair açıklık olmamasına rağmen, vergi yetkilileri de yatırımcıların peşine düşmekte.

News.bitcoin

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin