Blockchain ekosistemi, katılımcı bir ekonomi yaratmaya çalışacak
Blockchain ekosistemi, katılımcı bir ekonomi yaratmaya çalışacak

Hindistan, Blockchain ekosistemi oluşturmak için komite kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hindistan Merkez Bankası’nın Hindistan bankalarının kripto para işleriyle uğraşan işletmelerle çalışmasını engelleyen yönergesine rağmen, Hindistan İnternet ve Mobil Derneği (IAMAI) ülkede yerel Blockchain ekosistemi oluşturmak için bir komite oluşturuyor.

Blockchain ekosistemi, katılımcı bir ekonomi yaratmaya çalışacak

Twitter aracılığıyla IAMAI bir Blockchain komitesi oluşturduğunu açıkladı. Grup, fırsatları ve zorlukları tanımlayacak ve ekosistemi geliştirmek, istihdam yaratmak ve ülke ekonomisini canlandırmak için hükumet, endüstri ve şirketlerle birlikte çalışacak. Blockchain komitesinin başkanı Tina Singh, konuya yönelik şunları söyledi:

IAMAI Blockchain Komitesi, tüm paydaşlar arasında diyalog yaratmaya odaklanacak ve beceri geliştirmeye yardımcı olmak için içerik yaratmak ve Blockchain kullanımıyla katılımcı bir ekonomi yaratmaya doğru ilerleyecek.

Hindistan, daha fazla düzenleme yapmadan önce dağıtık defter teknolojisini anlamaya mı çalışıyor?  Ya da geçekten Blockchain teknolojisinin potansiyelinden faydalanmak istiyor…Sizce nedeni nedir?

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin