Hindistan Başbakanı’ın Twitter hesabı hacklendi
Hindistan Başbakanı’ın Twitter hesabı hacklendi

Hindistan Başbakanı’ın Twitter hesabı hacklendi; Bakın Bitcoin ile ilgili hangi mesajlar verildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hindistan Başkanlık ofisi, Hindistan Başbakanı’nın hesabından ülkesinin Bitcoin’i benimsediğini ve kripto para birimini dağıtacağını söyleyen bir tweet gönderildiğinde, Narendra Modi’nin Twitter hesabının “çok kısa bir süre için ele geçirildiğini” söyledi.

Hindistan Başbakanlığı Pazar günü bir tweet’te “Konu Twitter’a iletildi ve hesap derhal güvence altına alındı.” dedi.

Yetkililer, “Hesabın ele geçirildiği kısa süre içinde, paylaşılan tüm Tweetler dikkate alınmamalıdır” uyarısını yaptı.

 

CNN’in bağlı kuruluşu News-18’e göre, birkaç Twitter kullanıcısı, gizliliği ihlal edildiğinde Hindistan Başbakanı’nın kişisel twitter hesabı @narendramodi’den yayınlanan tweet’in ekran görüntülerini paylaştı.

Ekran görüntüsünde şöyle yazıyor: “Hindistan resmi olarak Bitcoin’i yasal ödeme aracı olarak kabul etti. Hükümet resmi olarak 500 BTC satın aldı” ve “bunları ülkenin vatandaşlarına dağıtacak.”

O tweet hızlı bir şekilde silindi. Tweet ile birlikte olası bir dolandırıcılık bağlantısı da eklendi. Modi’nin Twitter’da 70 milyondan fazla takipçisi var. Dünya liderleri arasında önemli sayıda kişi tarafından takip ediliyor.

Hindistan, Bitcoin’i yasal ödeme aracı olarak tanımıyor

Eylül ayında El Salvador, kripto para birimini yasal ödeme olarak kabul eden dünyadaki ilk ülke oldu ve geçen ay ülkenin başkanı Nayib Bukele, başlangıçta Bitcoin destekli tahvillerle finanse edilen dünyanın ilk “Bitcoin Şehri”ni inşa etmeyi planladığını söyledi.

cnn


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin