Shiba Inu (SHIB) büyük fiyat hareket eşiğinde olabilir! İşte nedeni
Shiba Inu (SHIB) büyük fiyat hareket eşiğinde olabilir! İşte nedeni

Shiba Inu (SHIB) büyük fiyat hareket eşiğinde olabilir! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) fiyatı, Shiba Eternity sürüm haberlerinden etkilenmeye başladı. Meme coin’in RSI göstergesi 50 nötr seviyenin ötesine geçmeye çalıştığı için Shiba Inu fiyatı bir hareketin eşiğinde olabilir. Günlük grafiğinde SHIB, boğaların 0,000012 dolar bariyerini aşma girişiminde başarısız olmasının ardından 25 Eylül’den bu yana aynı aralıkta hareketini sürdürüyor. SHIB fiyatı geçen hafta %3,42 yükseldi. Bu yükselişle boğaların girişimlerinde çok az ilerleme kaydettiğini gösteriyor. Bununla birlikte, 0,0012 doların üzerinde belirleyici bir kırılma, Shiba Inu’nun bir sonraki hamlesi için kısa vadeli bir yükseliş gerçekleşebilir.

CoinMarketCap

Shiba Inu fiyatında son durum

Bu durumda, boğalar 0,00001394 dolar seviyesinin ötesinde başarılı olursa, SHIB muhtemelen mevcut fiyat seviyesinin neredeyse %20 üzerinde bulunan 0,0000145 dolarlık bir sonraki dirence doğru ilerleyebilir.

Tersine, RSI konsolidasyonun göstergesi olan 50 seviyesinin üzerine çıkamazsa, Shiba Inu, fiyatı 0,000012 dolar seviyesinin altına gerileyebilir. Diğer taraftan mevcut seviyelerden bir düşüş, 0.0000099 dolara bir satışı tetikleyebilir. SHIB şu anda 0,0000114 dolardan işlem görüyor, ancak son 24 saatte sadece %0,74 arttığı için Shiba Eternity’nin piyasaya sürülmesiyle ilgili haberlerden henüz etkilenmedi.

Shiba Inu’nun tahsil edilebilir kart oyunu Shiba Eternity, Shiba Inu ekibinden yapılan resmi bir duyuruya göre, dünya genelinde hem Android hem de iOS cihazlarda yayına girdi. Artık oyun dünya çapında yayında. Twitter’da şimdiden olumlu mesajlar yayınlanıyor.

Bir Shiba Inu kullanıcısı, Shiba Eternity’nin piyasaya sürülmesinden birkaç saat sonra, Apple App Store’daki kart oyunları listelerinde dördüncü sırada yer aldığını, hatta Solitaire’in zirvesinde olduğunu paylaştı. Tweet’e yanıt veren Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, şu anda ikinci sırada olduğunu söyledi. Başka bir kullanıcı, Shiba Eternity’nin şu anda Asya’daki kart oyunları için bir numara olduğunu belirtti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin