Aave fiyatı, bir ayda yüzde 30 arttı: Balinalar nasıl hareket ediyor?

Hesabı askıya alındı: AAVE kurucusu yaptığı bu hareketle sonunu getirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra kripto dünyasında hareketlilik hiç durmadı. Kulislerde pek çok söylenti dolaşırken yatırımcılar nelerin olacağını merak ediyordu. Bir açıklama ise AAVE kurucusundan geldi. Stani Kulechov, Twitter’ın geçici CEO’su olacağını söyledi. Ancak bu haberlerin gerçeği yansımadığı ortaya çıktı.

Aave’nin kurucusu, platformu kasıp kavuran yeni bir tweet attıktan sonra Twitter’dan yasaklandı. Kullanıcıların kripto para ödünç almalarına izin veren lider DeFi Platformu’nun başkanı Stani Kulechov, son tweet’leriyle FUD yayma niyetinde olduğunu gösterdi.

Hareketin “FUD”u azaltmak için yapıldığı iddia edildi

AAVE kurucusu Kulechov’un hesabı askıya alındığı için artık erişilemiyor. 17 Nisan’da atılan tweet’te “Son dakika: Twitter’a geçici CEO olarak atandım” yazıyor.
Kulechov tweet’i sabitlemekle kalmadı, aynı zamanda Twitter’ın şu anki CEO’su Elon Musk’a şükranlarını ifade eden bir takip tweet’i yaptı. Açıklama tam olarak şu şekilde:

“Twitter’da çalışma fırsatı için @elonmusk’a teşekkür ederiz. İlk gündemim 90 günlük yol haritası: Gelecek haftaya kadar düzenleme butonunu getirmek. Twitter algoritmalarını açık kaynaklı yapmak. Ethereum & ENS için destek eklemek. En önemlisi de @LensProtocol ile entegre etmek”

Bu şekilde tweet atan Aave kurucusu Kulechov’un hesabı daha sonra askıya alındı. Bu hareket o zamandan beri Elon Musk’ın yanlış bilgileri azaltma planlarıyla ilişkilendirildi. Musk, Twitter’da ifade özgürlüğüne izin vermenin amacının önemli bir parçası olduğunu iddia etse de, yanlış bilgilendirme taviz vermek istemiyor.

Twitter’ın CEO’su olduktan sonra, yakın zamanda platformu satın alan Elon Musk, kripto para birimi topluluğundan farklı taleplerle bombalandı. Bazıları, Twitter logosuna Dogecoin eklemeyi içeriyordu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin