Herkesin sırt çevirdiği XRP'ye popüler kripto platformundan tam destek!
Herkesin sırt çevirdiği XRP'ye popüler kripto platformundan tam destek!

Herkesin sırt çevirdiği XRP’ye popüler kripto platformundan tam destek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple aleyhindeki davaya rağmen, Birleşik Krallık’taki kripto para birimi platformu Gatehub, 12 Ocak 2020’de borsanın platformunda XRP’nin (Ripple) sürekli alım ve satımını sağlayacağını duyurdu. Gatehub, XRP Ledger platformunu kullanıyor ve Ripple Labs’ın kurucu ortağı Chris Larsen tarafından destekleniyor.

Gatehub popüler kripto para birimine desteğini sürdürüyor

Borsa tarafından yayımlanan ve web sitesinde bulunan bir açıklamada, Gatehub, XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu gösteren yeterli kanıt olana kadar veya SEC’den borsasında XRP alım satımını durdurma ve vazgeçme uyarısı gelene kadar XRP ticaretine devam edecek.

Devam eden davanın kapsamlı bir kontrolünün devamı niteliğindeki Gatehub, Ripple’ı neden desteklediğini açıkladı ve ayrıca XRP’nin potansiyellerine olan inancını dile getirdi.

Gatehub, XRP’nin ABD’deki “Howey” testinde belirtildiği gibi “bir menkul kıymet” olduğuna dair iddialara inanmıyor ve XRP’nin ana kullanımını çeşitli kullanımlara sahip bir dijital para birimi olarak görüyor. Ayrıca XRP değeri, bir ödeme aracı olarak kullanımından elde ediliyor. Ayrıca Ripple Labs’in arkasındaki ekip veya üst düzey yöneticileri tarafından işlenen herhangi bir suistimalin kişisel kaydı yok.

Ripple ile SEC arasındaki dava sürüyor

XRP topluluğu, SEC’e karşı bir dilekçe başlatarak yasal işleme yanıt verdi. Dilekçede, topluluk Federal Hükümet’in XRP’yi bir para birimi olarak tanımasını ve ayrıca XRP’nin araştırılmasını durdurmasını istiyor.

Benzer şekilde, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple Labs ekibinin dava çözülene kadar SEC ile savaşacağını doğruladı ve aynı zamanda Ripple Labs ekibinin genel merkezinin Birleşik Krallık’a devredilme olasılığını da belirtti.

Bu arada Coinbase, Binance ve OkCoin gibi en iyi kripto para birimi platformları, XRP’yi platformlarından kaldırdı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin