Kanye West'ten NFT açıklaması!
Kanye West'ten NFT açıklaması!

Herkesin deli gibi yatırım yaptığı sektöre dünyaca ünlü isim sert çıktı: “Yeter artık!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kanye West, genellikle müzik işinde inovasyonun ön saflarında yer alırken, 44 yaşındaki milyarder şimdilik NFT trendini pas geçiyor gibi görünüyor. Kanye, Instagram sayfasında bu sanal yatırım biçimine şu sözleri elle yazdığı bir görselle değindi:

“Odak noktam, gerçek dünyada gerçek ürünler, gerçek yiyecekler, gerçek giysiler, gerçek barınaklar inşa etmek. Benden NFT yapmamı istemeyin…”

Instagram postunun altında ise öyle yazıyor:

“Benden NFT YAPMAM İSTEMEYİ DURDURUN. FINNA’YA ORTAK DEĞİLİM. GERÇEK DÜNYADA MÜZİK YAPIYOR VE ÜRETİYORUM.”

Albüm hazırlıkları sürüyor

Kanye West şu anda 2021’de beğeni toplayan Donda albümünün devamını yayınlamaya hazırlanıyor. Yakında çıkacak olan Donda 2’nin 22 Şubat Salı günü gelmesi planlanıyor. Freebandz’ın baş yapımcısı Future,  bu albümde baş yapımcı olarak görev yaptı.

Donda, haftalık Billboard 200 sıralamasında 309.000 adet ile 1 numaradan giriş yapmıştı. Rekor kıran proje, Kanye West’in onuncu liste başı oldu. Donda ayrıca Kanye’ye En İyi Rap Albümü ve Yılın Albümü dahil olmak üzere birçok Grammy adaylığı kazandırdı.

Müzik sektöründeki çalışmalarına ek olarak, Kanye West, Yeezy markasının başındaki isim olarak da bir moda ikonu. Atlanta doğumlu, Chicago’da yetişen müzisyen/girişimci, 2020’de de başarısız bir başkanlık kampanyası başlatmıştı.

allhiphop


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin