Square'in CFO'sundan Bitcoin ve kurumsal yatırımcı açıklaması
Square'in CFO'sundan Bitcoin ve kurumsal yatırımcı açıklaması

Herkes yükseliş beklerken ikonik trader uyardı! “Bitcoin için ‘lazer gözler’ devrede…”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı, son bir yılda 4.000 doların altından 50.000 doların üstüne çıkararak yükseliş trendi gösterdi. Analistlerin 100.000 doların üstünde bir zirveye işaret etmesiyle, şu anda en iyi kripto varlığında düşüş olması zor görünüyor. Bununla birlikte, piyasalarda kapsamlı deneyime sahip ikonik bir trader, Bitcoin’de ezici bir çoğunlukla düşüş faktörü olduğunu ve beklediğiniz gibi olmadığını söylüyor.

Bitcoin fiyatı düşebilir mi?

Nedeni temel bir faktör veya aşırı ısınmış bir teknik gösterge değil: “Lazer gözler”…

Bitcoin hızla büyüyor ve perakende katılımcılarını bir kez daha piyasaya getiriyor, ancak bu sefer nihayet kurumsal yatırımcıları da çekmeyi başardı. Yüksek servet sahibi yatırımcı sınıfının fiyat takdiri üzerindeki etkisi dramatik oldu ve bir yıl içinde %1000’in üzerinde bir artışla sonuçlandı.

En iyi kripto para birimi borsalarından gelen çıkışlar, haftada 10.000 BTC’yi aşıyor ve fiyat hareketleri yakın zamanda duraksamasına rağmen henüz azalmadı. Blockchain ölçümleri ve teknikler, bir süre daha uzun süreli bir yükseliş trendini destekliyor gibi görünüyor, ancak geçmişte büyük Bitcoin trend değişikliklerini doğru bir şekilde tahmin eden bir emtia trader’ı, “en büyük düşüş faktörüne” dikkat çekiyor. Bu faktör şu anda kripto para birimini rahatsız ediyor: “Lazer gözler.”

Herkes yükseliş beklerken ikonik trader uyardı! "Bitcoin için 'lazer gözler' devrede..."
Herkes yükseliş beklerken ikonik trader uyardı! “Bitcoin için ‘lazer gözler’ devrede…”

Lazer gözler nedir?

Lazer gözler, kısa süre önce kripto Twitter’da dolaşan ve kullanıcıların avatarlarındaki gözleri için kırmızı lazerler içerecek şekilde değiştirmelerini sağlayan bir internet şakası. Bu eğilime Elon Musk, Anthony Scaramucci, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor ve hatta Kongre üyeleri de katıldı.

Peki Peter Brandt, şu anda kripto para birimine yayılan meme kültüründen tam olarak neden bu kadar rahatsız? Bunun sadece “iğrenç” değil, “aptalca” olduğunu ve eğer destekçiler Bitcoin’in ciddiye alınmasını istiyorsa, topluluğun “çocuk” gibi davranmayı bırakması gerektiğini söylüyor.

Brandt’ın açıklaması, yatırımcı kategorisini “amiplerin gelişmişliğine sahip sosyopatlar” olarak niteleyen Kara Kuğu yazarı Nassim Nicholas Taleb’in duygularını yansıtıyor. Bu aşırı bir iddia olsa da, pazardaki coşkunun da aşırı olduğunu belirtmek gerek.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin