Mark Yusko: “Bitcoin'in günlük fiyatı önemli değil. Her fırsatta satın alın!”
Mark Yusko: “Bitcoin'in günlük fiyatı önemli değil. Her fırsatta satın alın!”

Herkes şaşıracak: Bitcoin (BTC) 4 yıl içinde yapmadığı bir şey yapmak için yolda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) şu anda her türlü rekoru kırıyor. Birkaç gün içinde dört yıldır yaşanmamış bir kilometre taşı aşılacak.

Ardı ardına dördüncü ay Bitcoin (BTC) için başlıyor

2014 yılının Ekim ayından bu yana Bitcoin fiyatı ardı ardına dört aylık düşüş kaydetti. Dow Jones pazar verilerine göre, fiyat Kasım ayı için negatif kapanış düşünüldüğünde, Ağustos ayından bu yana her ay düşmüş. Bu veri ne kadar dikkat çekici? Önceki dördüncü ay kaybetme çizgisinin sona erdiği 31 Ekim 2014 tarihinde, 336 dolara tek bir Bitcoin alabilirdiniz.

Kasım ayını 6.500 doların üzerinde açtıktan sonra, Bitcoin %40’tan fazla düşüş gösterdi ve dört aylık bir seri 1 Ağustos’ta başladığı için, dünyanın en ünlü dijital para biriminin değeri yarıya indi.

Bitcoin dibe vurdu mu?

Dört aylık dönemde, önde gelen bir dizi yatırımcı, fiyatın artık dibe vurduğunu düşündü. Michael Novogratz, 13 Eylül tarihli bir açıklamada “Dün biraz Bitcoin aldık” dedi. Fundstrat Global Advisors’ın kurucu ortağı Tom Lee, bir akşam yemeği sırasında 25 kurumla bir anket yaptı ve yanıtlarını, 9.500 kişinin katıldığı bir Twitter anketine verilen yanıtlarla karşılaştırdı.

Kurumların çoğunluğu, Bitcoin fiyatının “zaten dibe vurduğunu” belirtirken Twitter anketine katılanların çoğu ise fiyatın daha fazla düşeceği görüşündeydi. Şimdi, fiyatlar düştükçe Bitcoin düşmanları her zamankinden daha cesur yorumlar yapıyor ve kripto endüstrisinin bir aldatmacadan başka bir şey olmadığını anlatıyorlar.

Wolf Richter: “Bitcoin bariz bir aldatmaca.”

Finansal analist Wolf Richter konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin, Aralık 2017 sonu ile 2018 yılının başı arasındaki dönemde zirve yapan ve o zamandan beri çökmüş olan bariz bir aldatmaca oldu. Bu çok açık görünüyor.

Pazartesi, Bitcoin güne %6,5 düşüşle 3.776 dolar seviyesinden işlem görerek başlamıştı.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin