Herkes kutlama yaparken o uyardı: “Bitcoin için cehennem mumu geliyor!”
Herkes kutlama yaparken o uyardı: “Bitcoin için cehennem mumu geliyor!”

Herkes kutlama yaparken o uyardı: “Bitcoin için cehennem mumu geliyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı şu anda 13.550 doların üzerinde ve yeni bir boğa piyasasını teyit etmekten sadece birkaç yüz dolar uzaklıkta. Ancak üst düzey bir kripto analistine göre, çok yakında BTC’nin son rallisini ezecek ve tersine dönmeye neden olacak bir “cehennem mumu” var.

Bilindiği üzere Bitcoin ve diğer kripto para birimleri hayli oynak varlıklar ve ve her iki yönde de aşırı fiyat dalgalanmaları yaşayabiliyorlar. Haliyle bu varlıklar, tahmin edilemez şekilde davranabiliyorlar. Varlıklar bir yönde sert bir eğilim sergilediğinde bile, ters yönde güçlü bir hareketin meydana gelmesi bu piyasada pek nadir değil.

Bitcoin grafiğinde cehennem mumu geliyor

Kripto analisti ve trader Cole Garner’a göre Bitcoin’de bir “cehennem mumu” geliyor. Garner, kripto para birimi yatırımcılarını önceden uyaran bir grafik paylaştı.

Garner’ın bahsettiği ilk “cehennem mumu”, Mayıs 2020’de kripto para biriminin blok ödül yarılanma etkinliğinin hemen önünde gerçekleşti.

İkinci “cehennem mumu” ise altcoinlerin aşırı hızlandığı ağustos ayının başlamasıyla birlikte geldi. Bitcoin ise bunun ardından kritik bir yeniden testin yapıldığı 10.000 dolara düştü.

Üçüncü mum işleri tersine çevirebilir

Yükseliş onayı, Bitcoin’in 12.000 dolara yükselmesine ve mevcut seviyelere çıkmasına yardımcı olan şeydi. Garner, bir “adım daha” yükselirsek, en azından çok yakın vadede, Bitcoin fiyatının düşme ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyor.

Üçüncü “cehennem mumu”, böylesine inanılmaz bir rallinin ardından gelebilir ve şu anda bulutların üzerinde olan coşkulu kripto para yatırımcılarını üzebilir.

Salgının ikinci dalgası, tartışmalı seçimler ve BitMEX’in kapatılması tehdidi, kripto paranın yükseliş trendinde en ufak bir düşüşü bile mümkün kıldı. Bundan sonra ne olacağı ise merakla bekleniyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin