Herkes Bitcoin’den söz ederken ünlü internet girişimcisi bu altcoin’e işaret etti! “9 kat artacak”
Herkes Bitcoin’den söz ederken ünlü internet girişimcisi bu altcoin’e işaret etti! “9 kat artacak”

Herkes Bitcoin’den söz ederken ünlü internet girişimcisi bu altcoin’e işaret etti! “9 kat artacak”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İnternet girişimcisi ve politik aktivist Kim Dotcom, Bitcoin’in “depolama için büyük bir varlık” olduğundan bahsetti ve ardından bitcoin Cash’in “ödemeler için harika” olduğunu vurguladı. Dotcom, gelecek yıl Bitcoin Cash’in değerinin %900 artmasını ve birim işlem başına 3.000 dolara ulaşmasını beklediğini söyledi.

İnternet girişimcisi: “Bitcoin Cash önümüzdeki yıl 9 kat büyüyebilir.”

Megaupload kurucusu Kim Dotcom, sorunlu ABD ekonomisinin yanı sıra yükselen kripto para birimi ekonomisi hakkında tweetledi. Dotcom geçen ay “büyük bir depresyonun geldiğini” söyledi ve ayrıca “ABD ekonomisi öyle muazzam bir parasal sarsıntı yaşıyor ki bunu geri çeviremeyebilir” dedi.

Bitcoin’in (BTC) tüm zamanların en yüksek seviyesini geçmesinden sonraki gün, Dotcom, piyasa değeri açısından en büyük altıncı kripto para birimi olan Bitcoin Cash (BCH) hakkında tweet attı.

Dotcom, “Bitcoin varlık depolama için harika. Bitcoin Cash ise ödemeler için harika. Bitcoin Cash bugün 310 dolarda. Önümüzdeki yıl 3.000 doları bekliyorum.” Dotcom ayrıca şunları söyledi:

Neden? Giderek daha fazla satıcı kriptoyu kabul ediyor. Satıcılar düşük ücretler ve hızlı işlemler istiyor. Bitcoin Cash konusunda yükseliş öngörüyorum.

Dotcom, BCH’nin kullanım durumlarını ele aldı

Bununla birlikte, Dotcom eleştirileri şöyle yanıtladı:

BCH’nin bugün birçok kullanım durumu var. K.im de BCH kullanacak. K.im platformu, herkesin belge, kod, video ve müzik dosyalarını yüklemesine izin veriyor, böylece çalışmaları için kripto para alabiliyorlar.

Dotcom’un tweet’ine yanıt veren yazılım mühendisi Josh Ellithorpe, “BCH’nin şu anda 310 $ ‘da değerinin altında kaldığına hiç şüphe yok” dedi.

Dotcom geçmişte de Bitcoin Cash (BCH) hakkındaki düşüncelerinden açıkça bahsetmişti. Ocak ayında BTC maksimalisti Tone Vays ile yaptığı röportajda Dotcom, maksimalistlerin eşler arası nakit vizyonunu görmezden geldikleri için “aptal” olduklarını söyledi. 

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. 19 December 2020, 00:14

    geleceğin kripto para birimi ütopya ekosisteminden Crypton, anonim ve merkezi olmayan

    Reply
Bizi Takip Edin