Bitcoin (BTC)
Bitcoin ’i şu an 8.000 doların üzerinde tutan 3 önemli gelişme

Herkes Aralık ayına hazırlanıyor: Bitcoin (BTC) patlayıcı bir büyüme görebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir sonsuzluk gibi göründü ama Kasım sonunda sonuçlandı. Böylece son yedi yılda Bitcoin (BTC) için en kötü olan ay sona erdi. Kasım ayının ardından tipik olarak heyecan verici bir Aralık geliyor. Geçtiğimiz yıl, Kasım ayında 6.000 dolarlık yerel seviyelere daldıktan sonra, Bitcoin bir sonraki ayın en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara patlayıcı bir gösteri yaptı. Peki bu yıl kripto pazarlarına neşe getirecek mi?

Pazarın çoğu bugün tek haneli kayıplarla işlem görüyor

Dün Bitcoin (BTC) iyileşme belirtileri gösterdi. Bitcoin 3.900 dolardan 4.300 dolara düştü. 4.300 dolarlık işaretin direnç noktası olduğu kanıtlandı. Önde gelen kripto para birimi, gün boyunca bu fiyatla birlikte 4.100 dolarlık bir tutara geri çekilmeden önce flört etti.

Bugün Bitcoin, 4.100 dolara düşmeden önce, 4.200 dolarlık işarete birden çok kez fırladı. Bitcoin yazı yazıldığı sırada 24 saatte %3,7 oranında bir kayıpla 3.998 dolar seviyesinde oturuyor. Şu anda piyasadaki en büyük 10’un diğer üyeleri de %0,5’ten  %5’e kadar küçük kayıplar görüyor. En iyi para birimlerinin hafif zararı, listede daha da büyük görünüyor. Pazarın çoğu günümüzde tek haneli kayıplarla işlem görüyor.

Bitcoin (BTC) yatırımcıları her şeyi kaybetmeye hazır olmalı

Bitcoin (BTC) 6.000 doların üzerine çıkabilir

Buna karşılık, patlayıcı büyüme ile gösteri yapan birkaç proje var. Piyasaya yeni olan Coinbit’in DEX tokeni %60 gibi etkileyici bir fiyat seviyesine ulaştı. DEX, Kore borsasındaki yatırımcılar için verilen bir ödül tokeni. Şu anda CoinMarketCap’te 59 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 71. sırada yer alıyor. DEX’in günlük büyümesine Centrality (%34) ve Mithril (%24) eşlik ediyor.

Çok iyi bildiğiniz gibi, bugünkü gibi yavaş günler, genellikle tahtadaki keskin hareketleri takip ediyor. Tarih, kripto için müreffeh olduğunu kanıtlayacak: geçmiş ayı piyasaları ve müteakip yönlendirmeler Bitcoin’in 6.000 doların üzerine çıkacağını gösterecek.

Piyasa bir boğa koşusuna yönlendirebilir

Aralık ayında şimdiye kadar tüm piyasalarda 14 milyar dolar olan günlük bir satış hacmi, Kasım ayında 20-25 milyar dolar seviyelerindeydi. 14 milyar dolar, bu yılın Haziran-Ekim ayları arasında görülen rakamdan daha büyük bir rakamı temsil ediyor. Bitcoin, geçen yılın en yüksek seviyesinden %80 düşerken, ticaretin hızı, geçen sene en yüksek seviyelerde gördüğümüzden daha yüksek. Diğer bir deyişle, Bitcoin ve altcoinler geçen yılki boğa piyasasında görülenlerden daha hızlı bir seviyede işlem görüyor.

Bitcoin (BTC) nasıl bir varlık?

Neyse ki sahipleri için piyasa temelleri kendi taraflarında görünüyor. Bu hız piyasalara katılımın arttığını ve “çok sayıda müşterinin sıraya girmesi” nedeniyle Bakkt’ın gecikmesinin, çok daha fazla oyuncunun sabırla piyasaya girme şansını beklediği anlamına geliyor. Coinbase’in en son kurumsal yatırımcılar için kripto ticaretini başlatması ve NASDAQ’ın yaklaşan Bitcoin vadeli sürümüne ek olarak, bu kadar  çok yatırım piyasayı bir sonraki boğa koşusuna yönlendirebilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin