featured
Tahmin robotu: Bu altcoin'ler yükselecek

Her dediği doğru çıkan robot 3 altcoin için “uçacak” dedi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftalık trader anketlerinden elde edilen verileri kullanan ve tahminleri tutan otonom bir bot, birkaç altcoin’in Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) bile daha iyi performans gösterebileceğini tahmin etti.

Real Vision Bot ismini taşıyan otonom sistem, trader duyarlılığını ölçmenin bir yolu olarak nicel analist ve riskten korunma fonu CEO’su Mortiz Seibert tarafından geliştirildi.

Real Vision tarafından yapılan açıklamaya göre bu bot, yalnızca trader tercihlerini inceliyor ve son derece tutarlı tahminler yapabiliyor. Bu tahminlerden yola çıkan bot kendine bir portföy oluşturuyor. Analistler ise bu portföyün hangi coin’lere ağırlık verdiğini görebiliyor.

Şu anda Real Vision Bot tarafından yükselişe geçmesi beklenen ve tavsiye edilen üç altcoin var.

1- Polkadot (DOT)

Real Vision, otonom sistemin son günlerdeki favorilerinden birini Polkadot (DOT) olarak açıklıyor. Botun son günlerde portföyünde DOT’a açtığı alan hayli genişledi.

Polkadot, bot algoritmasının çok az ilgi göstermesine rağmen gerçek dünyadaki kripto para borsalarında %5,32 artışla %9,81’e yükseldi.

2- Polygon (MATIC)

Botun portföyünde öne çıkan ikinci coin, %4,59 artışla toplamda %15,9’a yükselen Polygon oldu. 

3- Avalanche (AVAX)

Avalanche ise bot varlıklarının %9,87’sinde yedinci sırada yer aldı ve genel olarak geçen hafta %4,41 arttı.

Öteki coinler düşüşte

Merkezsiz finans protokolü Terra (LUNA), portföy ağırlığının %14,7’si, haftalık %3,41’lik düşüşle üçüncü sırada yer alırken, onu %2,29 artışla %10,8’e yükselen kurumsal düzeyde Blockchain platformu Fantom (FTM) izliyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin