Bu hafta en çok düşen 7 altcoin
Bu hafta en çok düşen 7 altcoin

Her an fırlayabilirler: Bu hafta en çok düşen 7 coin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 14-21 Ocak tarihleri arasında en çok düşen kripto paralar hangileri? Bu kripto paralardan herkes son günlerde kaçmaya başladı, peki alım fırsatı sunuyor olabilirler mi? Gelin, detayları birlikte inceleyelim.

Haftanın en çok kaybedenleri:

  1. Loopring (LRC) : -34.57%
  2. The Sandbox (SAND) : -24.42%
  3. Internet Computer (ICP) : -23.94%
  4. Near Protocol (NEAR) : -23.54%
  5. Chainlink (LINK) : -21.52%
  6. Dogecoin (DOGE) : -20.60%
  7. Solana (SOL) : -17.58%

En çok düşen 3 coin’in teknik görünümü

LRC

LRC, 10 Kasım’da tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştığından beri düşüyor. Şimdiye kadar %75 düştü. 21 Ocak’ta, Kasım ayının başından beri üzerinde işlem gördüğü 1,10 dolarlık destek alanından ayrıldı.

Bir sonraki en yakın destek alanı 0,62 dolar. Eğer ona ulaşırsa, %83,50’lik bir düşüşe tekabül edecek.

SAND

LRC’ye benzer şekilde SAND, 25 Kasım’da tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştığından beri düşüyor. Düşüşün azalan paralel bir kanal şeklini almış olması muhtemel.

Şu anda 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesinin hemen altında 3,60 dolardan işlem görüyor. Bu alanın altına düşerse, bir sonraki destek 2,26 dolar, 0,786 Fib geri çekilme destek seviyesi ve yatay bir destek alanı olacaktır.

Bu alan aynı zamanda kanalın destek hattı ile de örtüşecek.

ICP

ICP 6 Eylül’den beri düşüyor. 20 Aralık’ta tüm zamanların en düşük fiyatı olan 20.88$’a ulaştı. Bu, 28.50 dolarlık yatay destek alanından bir kırılmaya neden oldu.

Bununla birlikte, jeton kısa bir süre sonra alanı geri aldı ve 38.02 dolara kadar yükseldi.

Artışa rağmen, ICP bir kez daha 28 dolar seviyesinin altına düştüğü için yukarı yönlü hareket sürdürülemedi. Bu seviye geri alınana kadar, trend yükseliş olarak kabul edilemez.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin