Helium yükselişi devam ediyor! HNT yeni direnci geçebilecek mi?
Helium yükselişi devam ediyor! HNT yeni direnci geçebilecek mi?

Helium yükselişi devam ediyor! HNT yeni direnci geçebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Helium fiyat analizi bugün için yükseliş eğilimi gösteriyor, çünkü yükseliş momentumu fiyat seviyesini 33,5 dolara yükseltti. Bu aynı zamanda piyasanın yoğun bir satış gözlemlediği 4 Aralık’ta ayılar tarafından belirlenen direnç seviyesi. Bugün boğalar iyi bir yükseliş başlattı ve fiyat bir anda 34,5 dolara kadar çıktı. Son yükseliş momentumu, HNT destek tabanını 25 dolar civarında bulduğunda başladı. Bundan önce, fiyat 14 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 52,7 dolara ulaştıktan sonra HNT düşüşteydi. Ancak şimdi trend değişti ve son kısa vadeli trend çizgisi yukarı doğru.

HNT/USD 1 günlük fiyat tablosu: Helium 33,5 dolara yükseldi

Helium için 1 günlük fiyat grafiği, 31,6 ile 34,5 dolar aralığında işlem gören kripto parayı gösteriyor. Yazım sırasında, HNT 33,5 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimi ayrıca son 24 saat içinde fiyat değerinde %1,5’lik bir artış bildirdi ve ayrıca geçen hafta %12’den fazla bir değer artışı bildirdi. Son 24 saatte işlem hacmi %2,96, piyasa değeri ise %3,61 arttı.

Helium price analysis: Helium tests $33.6 resistance, aiming for $35 next 1

Fiyattaki oynaklık bir dereceye kadar azaldı, ancak hâlâ yüksek. Bollinger bantları ortalaması şu anda HNT desteğini temsil eden 32,9 dolarda bulunuyor. Üst Bollinger bandı değeri 41 dolar, direnci temsil ediyor ve alt Bollinger bandı değeri 24,5 dolar seviyesinde. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 49. endekse kadar yükseldi ve piyasadaki satın alma faaliyetine işaret ederek yükseliş eğilimini koruyor.

Helium fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Helyum fiyat analizi, işlem seansının başlangıcında fiyatın hızlı bir şekilde yukarı doğru salındığını ancak 34,2 dolarda reddedildiğini ve ayıların fiyatı 32,4 dolara çektiğini gösteriyor. Hatta bir anda 31,4 dolara kadar düşüş de gözlemlendi. Ancak, yükseliş çabaları yeniden başladığından ve fiyat mevcut fiyat seviyesine yükseltildiğinden, kripto para daha fazla aşağı yönlü hareketi reddetti.

Helium price analysis: Helium tests $33.6 resistance, aiming for $35 next 2

Bollinger bantları göstergesi, dört saatlik fiyat grafiğinde aşağıdaki değerleri gösterir; üst değer, HNT için direnci temsil eden 35,4 dolar, alt değer ise 24,9 dolardır. Gösterge 62 endeksinde işlem gördüğü için RSI aşırı alım bölgesine yaklaştı. RSI önceki dört saatte düşüş yaşadı ancak alım yeniden başladığında tekrar yükseldi. Ayrıca MA 32,7 dolarda fiyat seviyesinin altında işlem görüyor.

Helium fiyat analizi: Sonuç

Helium fiyat analizi, yukarı trend çizgisi elde etmeye yardımcı olduğu için trendin değiştiğini gösteriyor. Fiyat tekrar yükseliyor, ancak 34 dolar seviyesinin üzerinde güçlü bir direnç gözlemlendi. Bu nedenle HNT’nin bugün veya bir sonraki işlem seansında 34,5 dolar direncinin üzerine çıkmadan önce birkaç saat için tekrar düzeltmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin