Helium rallisi kısa sürdü! Peki neden?
Helium rallisi kısa sürdü! Peki neden?

Helium rallisi kısa sürdü! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para sektörü, bir zamanlar dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan FTX’in çöküşünün neden olduğu kayıpları telafi etmeye çalışıyor. Ancak belirsiz piyasa koşullarına rağmen, geçici de olsa Helium (HNT) dahil olmak üzere bazı dijital varlıklar öne çıkmayı başarıyor.

Helium gün içinde dikkate değer artışlar kaydetti, hatta bir noktada günlük kazançlarda ilk 100’e girdi ve günde %20,57’lik bir değişimle 2,05 dolara ulaştı ve ardından büyümesini yavaşlattı. Yazım sırasında token, 24 saatte %4,32 ve önceki yedi günde %0,6’lık bir artışı temsil eden 1,96 dolardan el değiştiriyor.

Hacim ve piyasa değeri artıyor

Geçtiğimiz gün, HNT’nin 24 saatlik işlem hacmi %65,74 artarak 7.62 milyon dolardan 22.24 milyon dolara yükseldi ve piyasa değeri 12.43 milyon dolarlık bir akış görerek 253.95 milyon dolardan 266.38 milyon dolara yükseldi.

Fiyattaki bu ilerlemeler, Helium’u geçici olarak günlük kazançlar açısından ilk 100 kripto para birimi arasında lider konumuna getirdi, ardından Neutrino USD (USDN), Terra Classic (LUNC), Dogecoin (DOGE) ve Internet Computer (ICP) geldi.

Helium neden yükseliyor?

Bu arada, Helium’un fiyatındaki keskin artışlar, Nesnelerin İnterneti (IoT) blockchain ağını Solana’ya (SOL) geçişini duyurmasından bir hafta sonra geldi.

https://twitter.com/HeliumFndn/status/1603424373565710338

Helium Foundation’ın COO’su Scott Sigel mevcut durumu değerlendirdi:

“Helium Network, kripto krizine rağmen güçlü kalmaya ve değişen piyasa koşullarında büyüme devam ediyor.”

Daha önce T-Mobile, Helium geliştiricisi Nova Labs ile özel bir anlaşma imzalayarak “kripto taşıyıcısı” Helium Mobile’ın T-Mobile’ın 5G makro ağını ve Nova Labs’ın CBRS (Citizens Broadband Radio Service) ağını kullanmasına izin verdi.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin