featured

Hedera ağı, FIFA Dünya Kupası 2022’nin resmi metaverse oyununu başlatıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hedera ağı, 2022 FIFA Dünya Kupası tarafından resmi olarak lisanslanan bir metaverse oyununun lansmanını duyurdu.

Futbol ateşi her nefes kesen maçla birlikte artarken, resmi lisanslı FIFA Dünya Kupası Katar 2022 metaverse oyunu yakın zamanda Hedera ağında piyasaya sürüldü.

FIFA lisanslı Web3 oyunu

Reality+, hayranların sınırlı sayıda NFT’ler ve gerçek dünyadan ödüller kazanma şansı elde ettiği “Own The Zone” Web3 oyununu başlatmak için OTZ Sports ile ortaklık kurdu.

İlk maç kartında, oyuncular her maç için sahadaki sekiz bölgeden ikisini ücretsiz olarak alacak.

Orijinal oyun sona erdikten sonra, oyuncu bölgelerindeki gerçek oyuncu aktiviteleri, resmi FIFA canlı maç verileri kullanılarak puanlanacak. En İyi FIFA Futbol Ödülleri için bilet ve maç günü başına 5,000 £ kazanma şansı, FIFA Maç Günü Çekilişinde sahip olduğunuz bölge sayısıyla artar.

Hedera FIFA Dünya Kupası metaverse

Ek olarak sonuçların, tüm katılımcılara ödül olarak verilen ve futbol metaverse’sinde NFT’ler üretmek için çeşitli görsel kombinasyonlarla tanımlanan Own The Zone dijital koleksiyon öğelerinin nadirlik düzeyi üzerinde etkisi vardır.

Hedera ve Metaverse

Hedera karbon negatif ağ ve Hedera Token Service (HTS), FIFA Dünya Kupası 2022 lisanslı metaverse oyununun arkasındaki itici güçlerdir. Cüzdanların oluşturulması ve kripto para birimlerinin basılması, oyun ve kayıt süreçleri sırasında doğal olarak gerçekleşir. Böylece spor hayranlarının Web3 ekosistemine sorunsuz bir şekilde geçişi sağlanır.

Hedera ağında kullanıcı benimsemesini sağlamak için özel olarak kurulmuş olan The HBAR Foundation’da Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Alex Russman şunları söyledi:

Own The Zone, yalnızca dünyanın en sevilen küresel spor etkinliği olan FIFA Dünya Kupası Katar 2022 ile lansman yapmakla kalmıyor, aynı zamanda dünyanın en büyük hayran topluluklarına sınıfının en iyisi teknolojisini ve oynanabilirliğini sergiliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin