featured

Hedef daha da yukarı! Bu altcoin yükselişe devam edebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Uniswap için bugün yapılan fiyat analizi yükseliş gösteriyor. Altcoin için en güçlü direnç noktası 14,8 dolarda bulunuyor. Bu yazının yazıldığı sırada ise UNI, 11,4 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Uniswap, şu anda 11,6 doların altında büyük dalgalı bir fiyat hareketi sergiliyor. Ancak piyasa düşüş potansiyeli göstermeye başlarsa onun da düşüşe geçmesi oldukça yüksek bir ihtimal. UNI, 5 Şubat 2022 tarihinde 11,1 dolara düşmesinin ardından önemli ölçüde düşüş yaşamaya devam etti. Bu aşamada fiyat 11,9 dolardan 11,1 dolara geriledi. Bununla birlikte altcoin, ertesi gün yani 6 Şubat 2022’de sağlam bir yükseliş momentumu göstererek istikrar kazanmaya başladı.

Bugün, altcoin’in fiyatı büyük bir yükseliş momentumu gösteriyor. Hatta daha da yüksek seviyelere ulaşmaya çalışıyor ve 11,6 dolara doğru tırmanıyor. UNI’nin şu anki fiyatı 11,4 dolardan işlem görüyor. Altcoin’in işlem hacmi 215,367,394 dolarda. UNI son 24 saatte %0,96 oranında düştü. Genel piyasa sıralamasında ise 24. Sırada yer alıyor.

UNI 4 saatlik grafik analizi

Piyasa oynaklığı artan bir trend izliyor. Bu da piyasanın sıkışmayı açmasına yol açıyor. Dolayısıyla Uniswap fiyatları her iki uçta da değişikliklere karşı daha savunmasız hale geliyor. Bollinger bandının üst limiti, UNI için en önemli direnç görevi gören 12 dolarda. Bollinger bandının alt limiti ise UNI’yi desteklemekten ziyade başka bir direnç noktası olarak hizmet eden 10 dolarda bulunuyor.

altcoin UNI grafik

UNI fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altında işlem görüyor ve düşüş eğilimi gösteriyor. Ayrıca, istikrarlı dinamikleri temsil eden doğrusal bir şekilde hareket ediyor gibi görünüyor.

Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) 57 endeksinde bulunuyor. Yani altcoin’in istikrarlı bir hareket içerisinde olduğunu ve nötr bölgede işlem gördüğünü gösteriyor. RSI, artan bir pazar hareketine işaret ederek hafifçe yukarıyı gösteriyor. Satın alma faaliyeti satış konya sex partner faaliyetini aştığı için RSI puanı yükselecektir.

UNI 1 günlük grafik analizi

Piyasa oynaklığı düşüş eğilimini takip ediyor. Bu da Uniswap fiyatlarının değişikliklere karşı daha az savunmasız hale geldiği anlamına geliyor. Bollinger bandının üst limiti, UNI için en güçlü direnç görevi gören 14,8 dolarda iken alt limit ise 8,4 dolarda bulunuyor.

Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) 42 endeksinde. Ayrıca, RSI, UNI değerlerinde bir artış ve kararlılığa doğru hareketi gösteren yukarı yönlü bir yol izliyor gibi görünüyor. Bu aynı zamanda satın alma faaliyetinin piyasada baskın olduğunu gösterir.

Uniswap fiyat analizinde sonuç olarak

Sonuç olarak Uniswap fiyat analizi, boğaların şu anda piyasayı kontrol ettiğini gösteriyor. Boğaların muazzam bir potansiyeli mevcut. Bu da altcoin’in fiyatını önemli ölçüde artırabilir. Ayılar piyasayı geri almak için planlarını hazırlarken, boğalar piyasayı şimdilik kontrol ediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin