HBAR geleceğin NFT başlangıcını yapabilecek mi?

HBAR geleceğin NFT başlangıcını yapabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2023 yılı gelmeden kripto alanında olduğu gibi NFT sektöründe de beklenti çoktan oluştu. Özellikle bazı projelerin gelişim göstermesi NFT pazarını heyecanlandırdı. Bunlardan en önemlisi ise Hedera (HBAR) oldu.

Hedera, son zamanlarda yaptığı ilgi çekici haberlerle öne çıktı. Yılın son çeyreğinde yaptığı açıklamarla NFT pazarına yeni bir heyecan ve soluk getirmesi bekleniyor. Peki HBAR bunu başarabilecek mi?

HBAR ile NFT pazarı yeniden canlanacak mı?

2022 yılı, NFT pazarına ve bir bütün olarak kripto endüstrisine pek iyi gelmedi. Hacim ve değerleme olarak düşüş büyükü bir sıkıntı yolunu gösterdi. Ancak Hedera’nın LG Art Lab ile ortaklığı bir şekilde dijital sanat için yeni bir coşku dalgası getirebilir.

Teknolojinin her alanında yer alan LG, attığı bu adımla beraber NFT’ye can suyu olabilir. 2023 yılının gelmesine de az bir süre kala beklentiler birden arttı.

Crypto Digest tarafından The HBAR Foundation’ın Baş Hukuk Sorumlusu Jorge Pesok ile yakın zamanda bir röportaj düzenlendi. Pesok, Hedera L1 ekosistemindeki NFT’lerin mevcut durumu hakkında bazı bilgiler verdi.

Pesok ayrıca LG’nin, yeni kullanıcıların dijital koleksiyon ürünleri satın alabilecekleri yerel NFT pazarıyla entegre olan yeni televizyon teknolojisini piyasaya sürdüğünü de belirtti. TV’ler, kullanıcıların sahip oldukları NFT’leri görüntülemelerine de olanak tanıyacak gibi.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin