HBAR fiyat analizi Önemli destek bölgesi kırıldı

HBAR fiyat analizi: Önemli destek bölgesi kırıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto para birimleri düşüşünde genellikle destek noktalarını test etti. Test edilen seviyelerden tepki alan varlıklar yeniden yükseliş emaresi gösterdi. Birçoğu yükselen kanal içinde kaldı. Ancak HBAR gibi varlıklarda trend desteğinin kırılması görüldü. Temmuz ayından bu yana yükselen trend oluşturan Hedera, kırılım gerçekleştirdi.

Son 5 gün boyunca kripto para birimlerinde gözle görülür bir gerileme yaşandı. Birçok para biriminde yüzde 20’den fazla zarar oluştu. Hatta bazı varlıklarda düşüş daha çok hissedildi. Ani düşüşle market değeri de 340 milyar dolarlık kayıp yaşadı. 

HBAR ise bu düşüşten fazlasıyla etkilendi. Hem Temmuz hem de Eylül ayından bu yana sürdürdüğü trendin dışına çıktı. Uzun ve kısa bir trend çizgisi oluşturduğumuzda her iki çizgininde dışında kaldı.

HBAR teknik analiz

Günlük RSI grafiği bir düşüşe işaret ediyor. Ciddi düşüş göstergesi olan para biriminde işlem hacminde de azalma yaşanıyor. Gün içi işlem hacmi yüzde 18 kayıpla 80 milyon doların altında kaldı.

Kripto para birimi 18 Kasım’da destek trend çizgisinden belirleyici bir kırılma verdi. Daha sonrasında fiyatın daha da düşeceğini gösterdi. Göreceli Güç Endeksi, madeni parada düşüş eğilimine işaret ediyor. Ancak, RSI’daki önemli düşüş, piyasa satıcılarının artan gücünü gösteriyor.

EMA tarafında fiyat 100 ve 200 bölgesi üzerinde işlem görebilen bir trendi gösteriyor. Hala yükseliş eğilimini koruyor. Ancak günlük desteğin altında 3 mum kapanışı geldi. 

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin