Blockchain destekli cep telefonları Finney olarak adlandırılacak
Blockchain destekli cep telefonları Finney olarak adlandırılacak

Hazır olun: Blockchain destekli cep telefonları geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cep telefonları kısa bir süre sonra, Sirin Labs gibi iletişim cihazları için Blockchain teknolojisini kullanacak. Ayrıca HTC’nin Blockchain destekli cep telefonları yakında piyasaya çıkacak ve yeni modeller tanıtılacak.

Blockchain destekli cep telefonları Finney olarak adlandırılacak

Bu cihazların en büyük hedeflerinden biri elbette, cihazınızda sakladığınızda kripto para birimini güvenli hale getirmek. 999 dolara yakın bir zamanda, Finney adında bir Sirin Labs telefonuna sahip olabilirsiniz. Qualcomm Snapdragon 845 mobil donanım platformu, kendisi soğuk depolama cüzdanı, dağıtık defter mutabakatı, kriptolu iletişim üzerine inşa edilmiş, kişiden kişiye güvenli kaynak paylaşımına sahip ilk açık kaynak güvenli akıllı telefon olarak tanıtıyor.

Ayrıca, “Finney Fee-Less Transaction System” adını verdiği hizmetleri kullanarak ürün ve hizmetlerin ödemelerini güvenli bir şekilde yapmasına olanak tanıyan üç faktörlü kimlik doğrulama teknolojisi ile birlikte geliyor. Sirin Labs ayrıca geliştiricilerin açık kaynak SDK’larını kullanarak platforma uygulama oluşturmalarına da izin verecek. Sirin İşletim Sistemi aynı zamanda “Blockchain faydalarını kendi ürünlerine entegre etmek” isteyen tüm geliştiriciler için hazır olacak. Finney SRN tokenleri tüm bunların kalbinde olacak ve eğer tüm bu sözleri yerine getirebiliyorsa heyecan verici bir ürüne benziyor.

HTC Exodus güvenliğe adanmış dünyanın ilk telefonu

HTC Exodus, “merkezi olmayan uygulamalara ve güvenliğe adanmış” dünyanın ilk telefonu olarak kendini gösteriyor. Bu telefonun Exodus cüzdanı ile ilgisi olmadığını, ancak takma adın sadece tesadüfi olduğu söyleniyor ve bu telefonun sisteme yerleşik Exodus cüzdanı ile gelmeyeceği bildirildi. Fakat, farklı Blockchain’lerle birlikte çoklu protokollerle çalışacak güvenilir donanım ile birlikte gelecek. Ayrıca, merkezi olmayan uygulamalara mobil platformlarında var olacak bir yer verilecek. Telefonların her biri node görevi de göreceklerinden, Ethereum ve Bitcoin ağları için node sayısını iki katına hatta üç katına çıkacak.

Telefonların çıkış tarihi açıklanmadı

Cihazları, kullanıcılara kripto para cüzdanlarına güvenli bir şekilde bağlanabilme olanağı sunacak, böylece kullanıcıya, merkezi bir bulut platformunda değil, kendi kimliklerini ve verilerini cihazda saklayacak bir yer veriyor. Bundan kısa bir süre sonra, merkezi olmayan ağlara bağlı birçok mobil iletişim aygıtı olacak. Bu ürünlerle ilgilenenler için, ne zaman çıkacağına dair bir tarih belirlenmedi, ancak önümüzdeki birkaç ay içinde hiç şüphesiz olacak ve bu yeni iletişim cihazları ile gelecek.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin