featured

Hazine ve Maliye Bakanı, Binance CEO’su ile görüştü: Neler konuşuldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türkiye, kripto alanındaki etkinliği için birtakım görüşmelerini sürdürüyor. Bir yasa tasarısı üzerinde de çalışan Türkiye, henüz somut adım atmadı. Hatırlayacağınız üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen senenin sonunda bir düzenleme geleceğini söylemişti. Ancak henüz konuyla ilgili bir gelişme yaşanmadı.

Yasa tasarısı üzerinde vekiller ve bilgili kişiler çalışmaya devam ederken, görüşmelerin sıklaştığını görüyoruz. Genellikle AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş görüşmeler yürütüyordu. Bu sefer Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, piyasanın önde gelen ismiyle video konferans ile bir araya geldi.

T.C. Hazine ve Maliye Bakanı, 1 saat önce twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Nebati yaptığı açıklamada Binance CEO’su Changpeng Zhao ile görüştüklerini söyledi.

İkili arasında ne konuşuldu?

Türkiye’deki kripto topluluğu zirvede neler konuşulduğunu merak ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bu konuya da Twitter üzerinden açıklık getirdi. Yaptığı açıklamada konuşulan konu genellikle Blockchain oldu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Binance CEO’su Changpeng Zhao video konferans üzerinden blok zinciri ve kripto varlıklar hakkında genel bir konuşma gerçekleştirdi.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin