featured

20 Aralık Harmony fiyat analizi – ONE yükselişe devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan Harmony fiyatı, kasım ayından bu yana yükseliş flamasında kaldı. ONE fiyatı, 55 günlük SMA tarafından reddedildikten sonra aşağı yönlü hareket etmeye başladı. Fiyatı 0.26 dolar seviyesine yeniden ulaştırmayı başaran boğalarla birlikte bir ara trend çizgisi beklenebilir.

Harmony (ONE) fiyatı, kasım ayının başından bu yana kırmızı azalan trend çizgisi ile 200 günlük Basit Hareketli Ortalamayla birlikte çalışan artan yeşil trend çizgisi arasında ortaya çıkan uzun vadeli bir yükseliş flama fiyat modelinde.

Yükseliş hareketlerinden yana olan trend çizgisi, sonunda yükseliş trendini yakalamayı başardı. Ancak boğaların yakın zamanda 55 günlük SMA tarafından 0.26 dolar seviyesinde iken reddedilmesinden sonra sağlam bir testle karşı karşıya kaldı. Siyah yükselen trend çizgisinin ve S1 desteğinin devam etmesini, boğalara destek sağlamasını ve fiyat hareketini 0,28 dolara yükseltmelerini sağlaması beklenmeli.

Harmony boğaları, 55 günlük SMA’nın da ilerisine bakarak ve 0,28 dolar seviyesini hedefliyor

Uyum fiyatı ile daha düşük yüksekler ve daha düşük dipler çok yavaş bir şekilde birbirine doğru kayarken, uzun vadeli bir sıkışıklığa girilmesine sebep oluyor. Grafikte oluşan bu flama sadece 2022 yılında ortaya çıkıyor gibi görünse de, flamanın içinde başka bir hikaye mevcut. Bu da, ara siyah yükselen trend çizgisini ve aylık S1 desteğini 0,20 dolardan savunan boğalarla oynuyor.

Harmony ONE grafik

Boğalar, 55 günlük Basit Hareketli Ortalamayı (SMA) 0.26 dolardan kırmaya çalıştıktan sonra bu seviyeye geri itildi. Boğalar, çabalarının bugün tam olarak gerçekleştiğini gördüklerinden, kısa vadeli ralliyi sürdürmek için bu seansa bir ara verilmesi beklenebilir.

Harmony boğaları bundan sonra bu seviyeyi korumaya çalışacak. Sonuç olarak ise 2022 yılına girerken genel olarak kripto para birimleri için olumlu piyasa kanaati ile birlikte flamadan bir yükseliş kırılması gerçekleşecek. Ayıların fiyatı değerlendirmek için mevcut ters rüzgarları kullanmayı bekleyecek.

Ayılar özellikle Noel tatiline girerken savunmaya geçmek isteyeceklerdir. Yaşanacak bir sıçrama ile 55 günlük SMA hızlı bir şekilde yeniden test edilip kırılabilir. Bu da, flama içinde kâr alma hedefi olarak aylık pivot ile 0.28 dolar seviyesindeki fiyat hedefine dokunulmasına fırsat sağlayacaktır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin