5 yıldır hareketsiz duran ETH balina adresleri uyandı! Sıradaki hareket yükseliş mi düşüş mü?
5 yıldır hareketsiz duran ETH balina adresleri uyandı! Sıradaki hareket yükseliş mi düşüş mü?

5 yıldır hareketsiz duran ETH balina adresleri uyandı! Sıradaki hareket yükseliş mi düşüş mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaklaşık 5 yıldır etkin olmayan balina adresleri, büyük miktarda Ethereum hareket ettirdi. 19 Aralık’ta, zincir üstü analiz ‘Lookonchain’ iki atıl Ethereum adresinin faaliyet göstermeye başladığını bildirdi.

Adresler beş yıldır aktif değil, ancak 18 Aralık’ta uyandı. Balina adreslerinden toplam 22.983 ETH’lik iki transfer gönderildi. Cari fiyatlarla transferlerin değeri 27 milyon dolardan fazlaydı.

Diğer analistler, henüz başka bir yerde çıkış olmadan yeni cüzdanlara gittiğini bildirdi.

Ethereum balinaları harekete geçti

ETH balinalarının kim olduğu ve transferlerin neyle ilgili olduğu belli değil. Ayrıca, Ethereum’u hareket ettirenler sadece bu balina adresleri değil. Lookonchain ayrıca Three Arrows Capital’in (3AC) 19 Aralık’ta oldukça büyük miktarda ETH taşıdığını bildirdi. Bugün Binance’ten yaklaşık 2.38 milyon dolar değerinde 2.000 ETH çekildi. 3AC adresinin hâlâ yaklaşık 7.85 milyon dolar değerinde 6.595 ETH’ye sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

Whale Alert’a göre, en son büyük ETH transferi dün gerçekleşti ve 28 milyon dolar değerinde 23.758 ETH Bitfinex’ten bilinmeyen bir cüzdana taşındı.

Ethereum için 2023 yılında bazı önemli olaylar gerçekleşecek. Staking’ten para çekme işlemlerinin yılın ilk yarısında etkinleştirilmesi gerekiyor. Ancak bu durum, stake yapanların varlığı aceleyle satması gerekiyorsa fiyatlar üzerinde daha fazla aşağı yönlü baskı oluşturabilir.

Şu anda Beacon Chain’de stake edilmiş 15.66 milyon ETH (yaklaşık 18.5 milyar dolar) var. Ayrıca, Ethereum ihracı da son zamanlarda düşük olmuştur.

Başka bir yükseltme, proto-danksharding’in EIP-4844 ile konuşlandırılmasıdır. Bu, toplama ücretlerini 10 ila 100 kat azaltacak, ancak yılın ikinci yarısına kadar gerçekleşmesi beklenmiyor.

https://twitter.com/sassal0x/status/1604276675662839813

ETH fiyat görünümü

Ne yazık ki yatırımcılar için Ethereum fiyatları hafta sonu bir darbe daha aldı. ETH, yazım sırasında geçen haftaki seviyelerinden 1.180 dolara düştü.

Ayrıca, kripto piyasaları başka bir gerilemeyi yenerken, varlık son iki haftada %8 kayıp yaşadı. Bununla birlikte, bu hareketler küçüktür ve Ethereum, FTX’in Kasım ayı başlarındaki çöküşünden bu yana menzile bağlı kalmıştır.

ETH şu anda Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.878 dolardan neredeyse %76 düştü.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin