Bitcoin Cash ve VeChain fiyat analizi: BCH ve VET için teknik göstergeler ne söylüyor?
Bitcoin Cash son fork'u saldırıya maruz kaldı

Hard forka hazırlanan Bitcoin Cash için borsalarda hareketlilik

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash’in 15 Kasım’daki hard forku yaklaşırken, BCH hodlerları, ayın başından bu yana borsalara 300 milyon dolardan fazla koin yatırdı.

Borsalara taşınan koinler

Bitcoin Cash (BCH) hodlerları, kripto paralarını 15 Kasım için beklenen hard fork öncesinde borsalara taşımak için çabalıyor.

Chainalysis’e göre, geçen hafta borsalara yaklaşık 140 milyon dolar değerinde BCH taşındı ve Kasım ayının toplamı 300 milyon dolara ulaştı. Ayın başından bu yana, 1,56 milyondan fazla BCH borsalara taşındı.

Son 12 gün boyunca borsalara akan BCH, Bitcoin Cash’in tüm piyasa değeri ve arzının yaklaşık %6,4’üne eşit.

Bazı izleyiciler, Bitcoin Cash sahiplerinin hard forktan önce satış yapmak istediğini göstermek için büyük miktarda giriş akışı sonucuna varırken, Chainalysis’in verileri, Bitcoin Cash’in ticaret yoğunluğunun büyük ölçüde Ekim sonundan itibaren sabit kaldığını gösteriyor.

15 Kasım’daki fork

15 Kasım’daki forkun neticesinde, Bitcoin Cash topluluğundaki iç gerilimlerin yıl boyunca artmasıyla ortaya çıkan topluluk odaklı bir BCH uygulaması olan Bitcoin Cash Node’un (BCHN) hakimiyetini sağlanması bekleniyor.

Ağustos ayında, Bitcoin Cash’in tarihsel olarak baskın uygulamasının lider geliştiricisi – Bitcoin ABC, protokolün planlanan Kasım güncellemesinin, madencilerin yeni basılan BCH’nin %8’ini kendi kontrolü altındaki bir geliştirme hazinesine yönlendirmesini gerektiren yeni bir “koin temel kuralı” içereceğini duyurdu.

BCHN’yi çalıştıran nodelar, son yedi günde Bitcoin Cash bloklarının %83,6’sını çıkardı ve bu da Bitcoin Cash’in geleceğinin sıkı bir şekilde BCHN’nin elinde olduğunu gösteriyor.

BCH, Mayıs ayından bu yana büyük ölçüde dolar karşısında yatay bir eğilim sergilerken, son günlerde Bitcoin’e (BTC) göre tüm zamanların en düşük seviyelerine geldi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin